Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cristi Puiu a facut valuri de la Berlinale: despre ce este vorba in Malmkrog, noul film al regizorului

Playtech Playtech,
Cristi Puiu a facut valuri de la Berlinale: despre ce este vorba in Malmkrog, noul film al regizorului

Cristi Puiu este un favorit al festivalurilor internationale de film, iar noua sa pelicula Malmkrog s-a bucurat de un premiu pentru regie la sectiunea Encounters de la Berlinale. Multi il cunosc. continuă pe Playtech

Cristi Puiu. Castigator la Berlin. Uraaaaa! Regizorul propriei sinapse obraznice

Cristi Mungiu priveste spre piata. Bacalaureat, Dupa dealuri sunt inspirate din realitatea imediata. Porumboiu in cinematografia lui lucreaza cu ironia realitatii. Mereu ramai la intrebarea initiala A fost sau n-a fost. Radu Jude ciocaneste in obsesiile unei societati cu cap de lemn, Romania care nu-si recunoaste vinovatiile. Cristi Puiu, taticul nostru al tuturor, o tine una si buna. isi regizeaza propria sinapsa. Sunt fanul tuturor, ii urmaresc de cand au dat primele filme si pana astazi cu entuziasm, curiozitate, chef nebun de a invata de la ei. Dar mereu Cristi Puiu rupe lantul. Puiu merge pe obsesiile=sinapsele lui. Te seduce. Te duce in lumea lui. in adancurile lumii lui. Mereu filmele lui sunt despre un subiect, dar mai ales despre cum a reusit sa duca la capat subiectul respectiv.

Cristi Puiu, premiu pentru cel mai bun regizor la sectiunea Encounters a Festivalului de film de la Berlin (VIDEO)

Cristi Puiu, un nou succes de prestigiu! Regizorul a obtinut premiul pentru cel mai bun regizor la noua sectiune, Encounters, a Berlinalei, cu pelicula Malmkrog. Filmul a fost caracterizat de critici ca fiind o ca.

Cristi Puiu, premiul pentru regie al sectiunii Encounters de la Berlinala

Cristi Puiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Festivalului de la Berlin 2020, pentru Malmkrog.

VIDEO Cristi Puiu a primit premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Berlinalei

Cristi Puiu a primit premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Festivalului de la Berlin 2020, pentru Malmkrog. Flimul iranian There is no evil, castigatorul Ursului de Aur la Berlin. Lista premiilor.

Cristi Puiu, premiul pentru regie al sectiunii Encounters de la Berlinala VIDEO

Cineastul Cristi Puiu a fost recompensat, sambata seara, la gala Festivalului de Film de la Berlin, cu premiul pentru regie al sectiunii Encounters pentru filmul Malmkrog.

O romanca a inceput sa strige cu disperare pe o autostrada din Italia: Cineva i-a taiat gatul sotului meu! Politistii au fost socati cand au vazut despre ce este vorba

Un incident grav s-a petrecut pe o autostrada din Italia! Un echipaj de politie a fost oprit in trafic de catre o romanca disperata care a anuntat ca sotul ei a fost taiat. Ajutor, cineva i-a taia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )