Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Cristi Puiu a primit premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Berlinalei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cristi Puiu a primit premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Berlinalei

Cristi Puiu a primit premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Festivalului de la Berlin 2020, pentru Malmkrog. Flimul iranian There is no evil, castigatorul Ursului de Aur la Berlin. Lista premiilor. continuă pe Hotnews

Cristi Puiu, premiul pentru regie al sectiunii Encounters de la Berlinala

Cristi Puiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Festivalului de la Berlin 2020, pentru Malmkrog.

VIDEO Premiile Cesar 2020, marcate de tensiune: Les Miserables, cel mai bun film, in timp ce Roman Polanski, condamnat pentru viol, a fost desemnat cel mai bun regizor

Drama Les Miserables de Ladj Ly a castigat premiul Cesar pentru cel mai bun film, in cadrul unei ceremonii tensionate, marcate si de recompensarea lui Roman Polanski, cu premiul pentru cel mai bun regizor, relateaza Agerpres.

Cristi Puiu, premiul pentru regie al sectiunii Encounters de la Berlinala VIDEO

Cineastul Cristi Puiu a fost recompensat, sambata seara, la gala Festivalului de Film de la Berlin, cu premiul pentru regie al sectiunii Encounters pentru filmul Malmkrog.

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Cel mai infricosator film Netflix. Abonatii platformei, ingroziti de scenele violente: N-am mai vazut ceva atat de tulburator

Abonatii platformei online Netflix au catalogat filmul Girl On The Third Floor, lansat recent si in Marea Britanie, drept cel mai tulburator si infricosator horror pe care l-au vazut.

Cel mai mare targ de turism din lume, anulat din cauza coronavirusului. Premiera negativa pentru ITB Berlin, in cei 54 de ani de existenta

ITB Berlin, cel mai mare targ de turism mondial, ce trebuia sa aiba loc in capitala Germaniei intre 4 si 8 martie, a fost anulat pe fondul masurilor de combatere a coronavirusului. Este o premiera negativa in.

Vettel cel mai rapid in testele de la Barcelona. Probleme pentru Hamilton

Germanul Sebastian Vettel a stabilit, joi, cel mai bun timp in sesiunea de teste care a avut loc pe circuitul Montmelo de langa Barcelona.

Cel mai bun telefon din 2019: cum a ajuns OnePlus sa castige titlul

Anul acesta s-ar putea sa fie cel mai ciudat pentru piata de telefoane. MWC n-a mai fost, Huawei e intr-o pozitie dificila, iar productia e posibil sa fie puternic afectata de epidemia de.

Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Postul Pastelui incepe azi, iar credinciosii isi scot deja cartile cu bucate fara mancaruri de dulce, asa cum se spune in popor. Ce sa nu mananci sub nicio forma in timpul celui mai aprig post din an? Ce sa nu mananci in Postul Pastelui? Azi incepe cel mai aprig post pentru credinciosi de pe tot .

Kelemen: Lista guvernului Citu, facuta cel mai probabil cu gandul de a fi respinsa

Liberalii au intocmit lista noului Cabinet cu intentia de a fi, cel mai probabil, respinsa de Parlament, deoarece nici macar nu au negociat, nu s-au interesat daca cineva ar sustine o astfel de componenta, a declarat vineri, pentru Agerpres, presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )