Libnet.ro
UNICEF

05:15

Curs valutar BNR, luni, 1 iulie: Care sunt cotatiile de azi

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, luni, 1 iulie: Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a RomanieiBNR) va stabili si comunica noul curs al valutelor lumii luni, 1 iulie, de la ora 13:00. Urmareste cotatiile monedelor AICI, indata ce vor fi publice pe site-ul oficial. Pana la afisarea cursului de astazi, cotatiile raman la aceleasi valori de data precedenta, 28 iunie. Curs valutar BNR, luni, 1 iulie Banca . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, vineri, 28 iunie: Ce cotatii sunt azi?

Azi, 28 iunie, Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs. Valorile vor fi specificate in jurul orei 13:00, pe site-ul oficial BNR. Ce variatii au monedele azi? Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7351 Lei marit cu +0. 0127 Lei) Euro a avut, in cursul zilei de ieri, 27 iunie, valoarea de 4. 7224 Lei, .

CURS VALUTAR 28 iunie. Euro se indreapta in viteza spre 4,80 lei

CURS VALUTAR 28 iunie. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: CURS VALUTAR 28 iunie. MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7351 1 Dolar S.

Batalie pe functiile din BNR: Care sunt propunerile PNL, PSD, ALDE, USR si UDMR

Incepe batalia pentru functiile din BNR. Mugur Isarescu este sustinut de toate partidele pentru un nou mandat de sef al Bancii Nationale a Romaniei. Nu la fel de simpla e situatia in Consiliu de.

HOROSCOP 2 IULIE. Gemenii sunt foarte ocupati, Fecioarele se cramponeaza de lucruri marunte

Berbec:Pune suflet in ceea ce ai inceput, trage tare, implica-te cu adevarat si nu te lasa pana nu duci la indeplinire acest proiect. Nu te gandi neaparat la ceea ce vei obtine la.

Viorica Dancila: O sa am o discutie cu actorii, sa vedem care sunt nemultumirile. La intalnire va fi si ministrul Culturii (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca se va intalni cu actorii care au iesit in strada, fiind nemultumiti de taierile de la bugetul pentru cultura. Vreau sa am o discutie cu dumnealor. Maine voi fixa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )