Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai nou update pentru Windows 10 iti sterge fisierele din PC

Playtech Playtech,
Cel mai nou update pentru Windows 10 iti sterge fisierele din PC

Se mai intampla uneori ca update-urile sistemului de operare sa nu fie tocmai perfecte, iar cea mai noua versiune de Windows 10 te poate lasa chiar fara fisiere din PC. Avand in vedere. continuă pe Playtech

Windows 10 iti aduce telefonul Android pe desktop

In timp ce multi dintre noi privesc cu emotie la iminentul update pentru Windows 10, de frica sa nu strice ceva, actualizarea se pare ca-ti va face viata mai usoara prin transpunerea.

Cel mai eficient remediu pentru cresterea parului

Un remediu mai putin cunoscut pentru cresterea parului este extractul de chiparos, asa ca daca si tu te confrunti cu aceasta problema, ar fi bine sa il iei in considerare.

Cel mai important regizor de teatru multimedia din Romnia monteaza Jurnal de Romnia. Timisoara la Teatrul German de Stat

Jurnal de Romania. Timisoara, cel mai nou spectacol al regizoarei Carmen Lidia Vidu, are premiera joi, 4 octombrie, la ora 19. 30, la Sala Mare a Teatrului German de Stat din Timisoara. Din distributia spectacolului din Timisoara fac parte actritele Ida Jarcsek-Gaza, Tatiana Sessler-Toami, Daniela Torok, Ioana Iacob, Olga Torok si Silvia Torok.

Truc Windows 10: cum restaurezi felul in care apar fisiere in File Explorer

Exista foarte multe trucuri Windows 10 pe care ti le-ai asumat de-a lungul anilor, unele mai utile decat altele. Pe lista respectiva ar fi bine sa incluzi si o solutie rapida prin care sa.

Cel mai recent sondaj de opinie: Daca cei care spun ca voteaza NU ar decide sa nu se mai prezinte, referendumul ar avea sanse mari sa fie INVALIDAT

In mai putin de 24 de ore romanii sunt chemati pentru a vota in cadrul referendumului pentru modificarea Constitutiei in sensul familiei traditionale. Cel mai recent sondaj de opinie, intocmit de CURS, arata de.

BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament cu fiole, lansat la Silhouette, pentru o perioada limitata

BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament pe baza de fiole Babor din extracte de trandafir, a fost lansat la Centrele Silhouette pentru o perioada limitata, fiind disponibil doar in luna octombrie.

CEL MAI PROST iMBRACAT coleg pe care l-am avut! Doua legende ale lui Dinamo au dat verdictul (FOTO)

Fostii mari fotbalisti ai clubului Dinamo Marius Nicolae si Catalin Munteanu au fost pusi de fani sa il desemneze pe cel mai post imbracat coleg pe care l-au avut. in cadrul primelor doua emisiun GSP Live,.

CURS VALUTAR. Moneda europeana, cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Vineri, euro a urcat la4,6685 lei, cel mai mare nivel din 22 iunie, cand a fost4,6686 lei. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, a crescut de la.

Netflix, cel mai mare consumator de banda de download din lume

Netflix a intrecut Youtub si devine astfel cel mai mare consumator de banda de download din lume. Potrivit raportului Global Internet Phenomena, realizat de Sandvine, Netflix este responsabil de 15% din totalul.

Turcia: cel mai ridicat nivel al inflatiei din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )