Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cel mai eficient remediu pentru cresterea parului

Adevărul Adevărul,
Cel mai eficient remediu pentru cresterea parului

Un remediu mai putin cunoscut pentru cresterea parului este extractul de chiparos, asa ca daca si tu te confrunti cu aceasta problema, ar fi bine sa il iei in considerare. continuă pe Adevărul

Rusia-Arabia Saudita, acord pentru cresterea productiei de petrol

Rusia si Arabia Saudita au ajuns luna trecuta la un acord privat pentru cresterea productiei de petrol si, astfel, franarea majorarii pretului, cei doi mari producatori mondiali de titei informand SUA despre acest acord inaintea unei intalniri cu alti producatori de petrol care a avut loc la Alger, au declarat, pentru Reuters, mai multe surse din apropierea acestui dosar.

BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament cu fiole, lansat la Silhouette, pentru o perioada limitata

BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament pe baza de fiole Babor din extracte de trandafir, a fost lansat la Centrele Silhouette pentru o perioada limitata, fiind disponibil doar in luna octombrie.

VIDEO Cum arata Via Transilvanica. Cel mai ambitios proiect pentru drumetii din istoria Romaniei are deja 140 de kilometri

In ultimele trei luni si jumatate, sute de oameni au muncit pentru amenajarea Viei Transilvanica, cel mai grandios proiect din tara dedicat drumetilor si plimbarilor cu bicicleta. Primii 140 de kilometri, care strabat judetul Bistrita-Nasaud, sunt gata sa fie batuti la pas.

Inflatia, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

Turcia: cel mai ridicat nivel al inflatiei din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

Cel mai important regizor de teatru multimedia din Romnia monteaza Jurnal de Romnia. Timisoara la Teatrul German de Stat

Jurnal de Romania. Timisoara, cel mai nou spectacol al regizoarei Carmen Lidia Vidu, are premiera joi, 4 octombrie, la ora 19. 30, la Sala Mare a Teatrului German de Stat din Timisoara. Din distributia spectacolului din Timisoara fac parte actritele Ida Jarcsek-Gaza, Tatiana Sessler-Toami, Daniela Torok, Ioana Iacob, Olga Torok si Silvia Torok.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6658 lei/euro, in urcare cu 0,13% fata de nivelul atins luni, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

CEL MAI PROST iMBRACAT coleg pe care l-am avut! Doua legende ale lui Dinamo au dat verdictul (FOTO)

Fostii mari fotbalisti ai clubului Dinamo Marius Nicolae si Catalin Munteanu au fost pusi de fani sa il desemneze pe cel mai post imbracat coleg pe care l-au avut. in cadrul primelor doua emisiun GSP Live,.

UE, somajul cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Rata somajului in zona euro a coborat in luna august pana la 8,1%, acesta fiind cel mai scazut nivel inregistrat dupa luna noiembrie 2008, a anuntat astazi Oficiul european de Statistica Eurostat), informeaza AFP.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )