Libnet.ro
UNICEF

13:00

Politia Romana, avertisment: ce se intampla daca iesi din casa in ziua de Paste pentru a-ti vizita parintii

Playtech Playtech,
Politia Romana, avertisment: ce se intampla daca iesi din casa in ziua de Paste pentru a-ti vizita parintii

Starea din urgenta din Romania a intrat in vigoare pe 16 martie si a fost declarata pentru o perioada de 30 de zile. Teoretic, ar fi trebuit sa se incheie inainte de Paste, dar. continuă pe Playtech

Politia Romana lanseaza un avertisment grav: atentie la aceste mailuri

Politia Romana sustine ca a demarat cercetari pentru a vedea cine-i sursa unor mailuri care se folosesc de imaginea institutiei. Acesta e un ultim caz intr-un lung sir de inselatorii. in.

Greseala pe care a facut-o Politia Romana in timpul starii de urgenta

Situatia starii de urgenta si nevoia de-a folosi o declaratie pe raspundere proprie de iesire din casa au pus o problema mare politistilor. Politia Romana corecteaza acum modul in.

Cum raspunde Politia Romana la intrebarea: Ce trec pe declaratie daca merg sa-mi cumpar carne de miel?

Politia Romana a postat, din nou, intrebari pe Facebook in contextul sarbatorilor pascale din urmatoarea perioada. De data aceasta, intrebarile vizeaza procurarea carnii de miel.

Mare atentie la mail-urile pe care le primiti! Nu deschideti aceste fisiere. Politia Romana: Sunt false, nu le trimitem noi!

Politia Romana a anuntat, pe pagina de Facebook, o noua inselatorie. Mai mule mail-uri au fost trimise romanilor in numele institutiei. Politia se dezice de aceasta actiune si a anuntat o ancheta cu privire la problema.

Politia Romana, precizari despre cumparaturile de Paste. Ce documente sunt necesare pentru aceasta deplasare

Politia Romana a facut, joi, o serie de precizari cu privire la cumparaturile de Paste si a enumerat documentele de care au nevoie cetatenii pentru aceasta deplasare, in conditiile in care Romania se.

Politia Romana, precizari despre cumparaturile de Paste. Ce documente sunt necesare pentru deplasare. De la cine putem achizitiona mielul si in ce conditii

Politia Romana a facut, joi, o serie de precizari cu privire la cumparaturile de Paste si a enumerat documentele de care au nevoie cetatenii pentru aceasta deplasare, dar si conditiile in care poate fi.

Cum raspunde Politia Romana la intrebarea: Pot sa merg la parinti sa le duc produse pentru masa de Paste? Ce punct trebuie sa bifezi in declaratie

Politia Romana face precizari legate de vizitele la parinti in ziua de Paste, in contextul restrictiilor de circulatie impuse de autoritati in starea de urgenta.

CERT-RO: Atentie la emailurile false care par a fi trimise de Politia Romana!

CERT-RO si Politia Romana semnaleaza aparitia unor emailuri potential malitioase, pe care utilizatorii le primesc de la adrese neoficiale si in care acestia ar fi notificati despre faptul ca au devenit subiectul unei anchete.

Au iesit din casa pentru cumparaturi. Procurorii DIICOT i-au retinut la intoarcere

Cei doi inculpati si-au completat declaratii pe proprie raspundere inainte de a iesi din casa. Doar ca, in loc de bunuri care acopera necesitatile de baza, acestia au cumparat droguri.

Slujba de inviere, in biserici fara credinciosi. Banescu: Cei mai multi dintre noi vom aprinde lumanarea de la candela din casa

Slujbele din aceasta perioada, inclusiv cele de Florii si de inviere, vor fi savarsite in biserici, fara credinciosi, a declarat purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Vasile Banescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )