Libnet.ro
UNICEF

09:45

Leonardo DiCaprio a facut virala problema despre care politicienii romani nu vor sa auda

Playtech Playtech,
Leonardo DiCaprio a facut virala problema despre care politicienii romani nu vor sa auda

In ultimii ani, Leonardo DiCaprio s-a remarcat si ca activist pentru salvarea planetei. Astfel, s-a intalnit cu Greta Thunberg si transmite mai departe mesaje despre cum ar trebui sa oprim. continuă pe Playtech

Defrisarile ilegale din Romania, criticate de Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este alaturi de cei care au protestat duminica in Bucuresti si mai multe orase din tara impotriva defrisarilor ilegale din Romania! Iata aici detaliile! .

Leonardo DiCaprio a postat pe contul lui de Instagram despre Marsul Padurilor din Romania

Actorul american laureat cu Oscar, Leonardo DiCaprio, a repostat miercuri pe contul sau de Instagram un mesaj scris de organizatia internationala Greenpeace. in postarea respectiva, se relateaza evenimentele petrecute duminica in mai multe orase ale tarii in cadrul Marsului Padurilor.

Imaginea din Romania postata in aceasta seara de Leonardo DiCaprio. Fotografia a primit peste 160.000 de likeuri in cateva ore

Leonardo DiCaprio a fost profund impresionat de marsul pentru paduri ce avut loc recent pe strazile din Bucuresti. Celebrul actor, un cunoscut sustinator al cauzelor ecologiste, a postat un mesaj si o fotografie.

Iubita lui Keanu Reeves despre care vuieste internetul. Arata mai batrana de 46 de ani?

Viata lui Keanu Reeves nu a fost deloc usoara. Iata insa ca la multa vreme dupa ce si-a pierdut logodnica, fiica si prietenul cel mai bun la distanta de cativa ani, celebrul actor pare sa-si fi gasit din nou fericirea! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )