Libnet.ro
UNICEF

14:00

Iubita lui Keanu Reeves despre care vuieste internetul. Arata mai batrana de 46 de ani?

ADPM ADPM,
Iubita lui Keanu Reeves despre care vuieste internetul. Arata mai batrana de 46 de ani?

Viata lui Keanu Reeves nu a fost deloc usoara. Iata insa ca la multa vreme dupa ce si-a pierdut logodnica, fiica si prietenul cel mai bun la distanta de cativa ani, celebrul actor pare sa-si fi gasit din nou fericirea! . continuă pe ADPM

Keanu Reeves, aparitie surpriza pe covorul rosu. Cum arata noua iubita a actorului

Keanu Reeves si-a facut aparitia pe covorul rosu alaturi de iubita sa. Cea care i-a furat inima se numeste Alexandra Grant. Aceasta a reusit sa-i intre in gratii actorului care si-a promis ca niciodata sa nu-si mai faca vreo relatie, dupa decesul femeii care urma sa-i aducaun copil pe lume. Cum arata Alexandra si cu .

Keanu Reeves s-a afisat cu iubita pentru prima data dupa 20 de ani de la moartea fiicei si a logodnicei sale: cine e partenera actorului FOTO

Actorul Keanu Reeves, in varsta de 55 de ani, s-a afisat la un eveniment cu noua lui iubita, fiind pentru prima data in 20 de ani cand starul apare in public alaturi de o partenera.

Keanu Reeves a renuntat la burlacie. Cine este prima femeie cu care actorul a iesit in public dupa mult timp

Keanu Reeves are o noua iubita! Actorul de 55 de ani si-a facut aparitia la o gala din Los Angeles alaturi de artista Alexandra Grant. in fata camerelor de filmat, cei doi au zambit si s-au tinut de mana to.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )