Libnet.ro
UNICEF

17:16

Raed Arafat rupe tacerea si trage un semnal de alarma. Cat de periculoase sunt, de fapt, persoanele asimptomatice

Playtech Playtech,
Raed Arafat rupe tacerea si trage un semnal de alarma. Cat de periculoase sunt, de fapt, persoanele asimptomatice

Zvonurile OMS care sustineau ca persoanele asimptomatice transmit foarte rar virusul au cauzat reactii de dezaprobare in randul medicilor si al specialistilor in sanatate. Unul dintre acestia este seful DSU, Raed Arafat care a dezmintit aceste informatii cu exemple clare. OMS si-a schimbat parerea la distanta de o zi in urma cu doua zile, reprezentantii . continuă pe Playtech

Raed Arafat: Daca eliminam toate restrictiile vom plati scump greseala!

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca trebuie pastrate o serie de restrictii si dupa 15 iunie, iar daca ne vom intoarce la situatia de dinaintea pandemiei, atunci Romania va plati scump aceasta greseala.

Raed Arafat: Exista inca risc, exista clar o miscare a cazurilor care inca nu e sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca inca nu suntem intr-o stare de normalitate si ca inca exista riscul infectiilor cu coronavirus, mai ales ca numarul cazurilor noi alterneaza de la o zi la alta. Arafat mai afirma ca nu se poate restrange starea de alerta doar pentru anumite judete, atata timp cat exista libera circulatie, astfel ca abordarea generala este cea corecta.

Ce ne asteapta dupa data de 15 iunie? Raed Arafat: incetarea starii de alerta, cat inca nu e totul sub control, e foarte periculoasa

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ce i-ar putea astepta pe romani de pe data de 15 iunie, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ce spune Raed Arafat despre concediile in strainatate? Care este cea mai sigura destinatie de vacanta

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este de parere ca anul acesta romanii ar trebui sa isi petreaca vacantele in Romania, atat pentru a se proteja de coronavirus, cat si pentru a sprijini turismul intern si pentru a evita situatia in care ar putea fi nevoiti sa stea in izolare la intoarcerea in tara.

Planul B pus la cale de Raed Arafat. Ce se intampla daca nu se prelungeste starea de alerta

In urma declaratiilor opozitiei ca nu va vota in Parlamentul Romaniei decizia guvernului de a prelungii starea de alerta, Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat ca exista in discutii un plan b pentru a reusii sa tina sub control o eventuala noua pandemie COVID-19. Planul B pus la cale de Raed Arafat Pe fondul .

Raed Arafat il contrazice pe Klaus Iohannis. Cine a luat decizia de a se redeschide gradinitele

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat, dupa sedinta de la Cotroceni, ca subiectul deschiderii gradinitelor si creselor private nu a fost abordat in prezenta sa. Mai mult, secretarul de stat in MAI acuza ca nici macar ministrul Educatiei nu a participat la discutii. Vezi declaratia lui Iohannis in acest sens si replica medicului Arafat. Anuntul .

Raed Arafat spulbera teoriile: Daca e conspiratie, sa inteleaga lumea ca s-a intamplat un lucru extraordinar: lumea, toate puterile s-au inteles

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit, miercuri seara, despre multele teorii ale conspiratiei care sunt vehiculate in legatura cu pandemia si a afirmat ca, daca ar fi asa, ar fi un lucru extraordinar. Lumea, toate puterile s-au inteles, a afirmat Arafat, precizand ca acest lucru este imposibil si, din pacate, avem o problema serioasa cu care se confrunta tot mapamondul.

Esec total pentru Raed Arafat. Ce s-a intamplat la discutia cu PSD, USR si Pro Romania

Dupa anuntul Presedintelui Iohannis de a mentine si prelungi starea de alerta, opozitia parlamentara a anuntat ca nu va vota acest amendament, in lipsa argumentelor stiintifice si nu numai. in acst contex, conform unor surse, Sescretarul de Stat, Raed Arafat a chemat la sedinta liderii partidelor din opozitie pentru a-i convinge sa voteze mentinerea starii .

Raed Arafat, avertisment infricosator: Absenta starii de alerta e foarte periculoasa. Daca situatia era sub control, poate am fi stat linistiti

In urma anuntului facut de presedintele Klaus Iohannis cu privire la prelungirea starii de alerta, Raed Arafat a vorbit in cursul serii de marti despre aceasta situatie, incercand sa clarifice cetatenii la ce s-ar putea astepta incepand cu 15 iunie. Starea de alerta va continua? in cursul zilei de ieri, Klaus Iohannis a anuntat cateva .

Raed Arafat: Noi clar ne pregatim pentru valul doi

Raed Arafat sustine ca ar fi neprofesionist sa spuna ca un al doilea val de imbolnaviri cu COVID-19 nu va exista si considera ca este nevoie de o forma de stare de alerta. O forma de stare de alerta va trebui, care va fi continutul ei, care sunt lucrurile care pot fi scoase . ) poate ca asa se poate discuta la nivel politic. , afirma Arafat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )