Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raed Arafat, avertisment infricosator: Absenta starii de alerta e foarte periculoasa. Daca situatia era sub control, poate am fi stat linistiti

Playtech Playtech,
Raed Arafat, avertisment infricosator: Absenta starii de alerta e foarte periculoasa. Daca situatia era sub control, poate am fi stat linistiti

In urma anuntului facut de presedintele Klaus Iohannis cu privire la prelungirea starii de alerta, Raed Arafat a vorbit in cursul serii de marti despre aceasta situatie, incercand sa clarifice cetatenii la ce s-ar putea astepta incepand cu 15 iunie. Starea de alerta va continua? in cursul zilei de ieri, Klaus Iohannis a anuntat cateva . continuă pe Playtech

Raed Arafat: Nu putem reveni la o normalitate totala!

Nu putem reveni la o normalitate totala din data de 15 iunie, spune Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta sustine ca este nevoie de inca o perioada de restrictii, chiar daca vor mai fi luate unele noi masuri de relaxare.

Planul B pus la cale de Raed Arafat. Ce se intampla daca nu se prelungeste starea de alerta

In urma declaratiilor opozitiei ca nu va vota in Parlamentul Romaniei decizia guvernului de a prelungii starea de alerta, Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat ca exista in discutii un plan b pentru a reusii sa tina sub control o eventuala noua pandemie COVID-19. Planul B pus la cale de Raed Arafat Pe fondul .

Raed Arafat se opune iesirii din starea de alerta

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, spune ca e prematura iesirea din starea de alerta si se opune redeschiderii gradinitelor, creselor private si after-school-urilor, masura despre care sustine ca nu s-a discutat in prezenta sa si a ministrului Educatiei la sedinta de marti de la Cotroceni, citeaza Radio Europa Libera.

CORONAVIRUS |Surse: Raed Arafat nu a reusit sa convinga PSD, Pro Romania si USR sa voteze prelungirea starii de alerta. Ce au propus social-democratii

Raed Arafat a incercat sa-i convinga pe liderii PSD, USR si Pro Romania sa voteze prelungirea starii de alerta, prin Hotarare de Guvern, cu cel putin 15 zile, data fiind epidemia de coronavirus care inca e .

Ce ne asteapta dupa data de 15 iunie? Raed Arafat: incetarea starii de alerta, cat inca nu e totul sub control, e foarte periculoasa

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ce i-ar putea astepta pe romani de pe data de 15 iunie, in contextul pandemiei de coronavirus.

RAED ARAFAT: Nu putem lua inca o decizie in privinta starii de alerta

Raed Arafat a declarat luni seara, la TVR 1, ca nu suntem inca in situatia de a lua o decizie privind starea de alerta, daca aceasta va continua sau nu, si trebuie sa mai asteptam cateva zile, citeaza HotNews. ro.

CORONAVIRUS |Marcel Ciolacu si Raed Arafat, discutii in Parlament despre eventuala prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, discuta la ora publicarii acestei stiri, in Parlament, despre eventuala pr.

Esec total pentru Raed Arafat. Ce s-a intamplat la discutia cu PSD, USR si Pro Romania

Dupa anuntul Presedintelui Iohannis de a mentine si prelungi starea de alerta, opozitia parlamentara a anuntat ca nu va vota acest amendament, in lipsa argumentelor stiintifice si nu numai. in acst contex, conform unor surse, Sescretarul de Stat, Raed Arafat a chemat la sedinta liderii partidelor din opozitie pentru a-i convinge sa voteze mentinerea starii .

Masurile de relaxare se stabilesc azi la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu premierul Orban si cu Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu mai multi ministri noile masuri de relaxare de la 15 iunie. Raed Arafat considera ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi, iar ministrul Sanatatii a vorbit chiar despre posibilitatea prelungirii starii de alerta.

Raed Arafat: Noi clar ne pregatim pentru valul doi

Raed Arafat sustine ca ar fi neprofesionist sa spuna ca un al doilea val de imbolnaviri cu COVID-19 nu va exista si considera ca este nevoie de o forma de stare de alerta. O forma de stare de alerta va trebui, care va fi continutul ei, care sunt lucrurile care pot fi scoase . ) poate ca asa se poate discuta la nivel politic. , afirma Arafat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )