Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri . continuă pe Playtech

Cine va beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Vesti bune pentru milioane de romani!

Vesti bune pentru milioane de romani, dupa ce s-a aflat ca vor beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Milioane de romani va beneficia de medicamente gratuite. De cand intra in vigoare Legea La cererea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobat in sedinta de vineri, 4 decembrie, Hotararea privind modificarea si completarea anexei la .

INTERVIU Razvan Chereches, specialist in sanatate publica: Nu exista un risc semnificativ de infectare pentru cei care merg sa voteze. Riscul este mai mic decat in supermarket

Riscul de infectare cu SARS-CoV2 in sectia de votare este extrem de mic, mai mic decat in supermarket, si, practic, nu exista un risc semnificativ pentru cei care merg sa voteze, afirma Razvan Chereches, profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Daca personalul din sectiile de votare, care va sta acolo o zi intreaga, trebuie sa respecte masuri mai stricte, pentru cei care merg la vot este suficient sa poarte masca, sa pastreze distanta in cazul in care stau la coada la intrarea in sectia de votare si sa isi dezinfecteze mainile, atat la intrare, cat si la iesire.

Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Asociatiile de proprietari nu mai au aceasta obligativitate

Vesti bune pentru cei care locuiesc in apartamente. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Iata ce obligativitatea nu mai au asociatiile de proprietari acum! Schimbari importante pentru asociatiile de proprietari Noi informatii importante pentru cei care locuiesc in apartamente, in Romania. Conform ANSPDCP Autoritatea Romana de Protectie a Datelor), asociatiile .

A doua zi de votare in diaspora. Sectiile din SUA si Canada s-au deschis pentru romanii care aleg in strainatate

In cursul zilei de duminica, 6 decembrie, la ora 17. 00 ora Romaniei) s-au deschis sectiile de votare din vestul SUA Los Angeles, Anaheim, Sacramento, San Francisco, Los Altos, Las Vegas, Portland si Seattle) si.

Romanii care intra in Italia nu mai stau in izolare daca au test negativ Covid-19

Italia a modificat regulile pentru cetatenii care vor sa intre in tara. Pentru romani, cel putin pan.

Vesti bune pentru credinciosi. Guvernul anunta ca slujbele se vor tine in biserici

Guvernul a anuntat aprobarea regulilor privind accesul in lacasurile de cult, distanta minima de siguranta si masuri sanitare specifice pentru desfasurarea activitatilor religioase.

Vesti bune de la cercetatori: Doar 11 minute de exercitii fizice zilnice ar putea fi suficiente pentru a trai mai mult

Sa iti gasesti timp liber in programul incarcat poate fi o provocare. insa o noua cercetare sugereaza ca ar putea fi nevoie de doar 11 minute de exercitii fizice in fiecare zi pentru a trai mai mult, potrivit unui studiu publicat in British Journal of Medicine, relateaza CNBC.

Stadioanele se redeschid in Marea Britanie. Regulile stricte pe care trebuie sa le respecte suporterii

Vesti bune pentru fotbalul englez si pentru suporterii ddin Marea Britanie. Acestia vor putea asista la meciurile din Premier League, pe stadioane incepand din acest weekend, cu obligatia de a respecta.

Alegeri parlamentare 2020: Call center pentru romanii din strainatate Primul scrutin parlamentar la care diaspora are doua zile de vot Ghidul alegatorului din strainatate

Romanii din strainatate pot obtine informatii despre alegerile parlamentare la o linie telefonica disponibila 24 din 24 de ore, pana in 7 decembrie. Este prima data cand alegerile parlamentare in strainatate se vor derula pe parcursul a doua zile - sambata si duminica. Linia telefonica 004 021 431 2065, cu tarif normal, este disponibila de joi si pana in 7 decembrie la ora 20. 00, ora Romaniei.

Alerta pentru toti romanii care au cont bancar: pericolele la care te expui cand ceri asa ceva de la banca

Bancile ofera mai multe tipuri de credite, numai ca in ofertele cu care vin spre tine se afla si multe capcane de care trebuie sa te feresti. Bancile ofera mai multe tipuri de credite, dar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )