Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Asociatiile de proprietari nu mai au aceasta obligativitate

Playtech Playtech,
Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Asociatiile de proprietari nu mai au aceasta obligativitate

Vesti bune pentru cei care locuiesc in apartamente. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Iata ce obligativitatea nu mai au asociatiile de proprietari acum! Schimbari importante pentru asociatiile de proprietari Noi informatii importante pentru cei care locuiesc in apartamente, in Romania. Conform ANSPDCP Autoritatea Romana de Protectie a Datelor), asociatiile . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca pui bicarbonat si zahar in camerele tale. Cel mai util truc pentru toti romanii de la bloc

Prezenta gandacilor in bucatarie nu este placuta, mai cu seama ca, odata ce am observat aparitia primelor exemplare, trebuie sa le lasam pe toate si sa trecem la treaba, deoarece acesti daunatori se inmultesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casa din nou necalcata de picior de insecta, exista o multime de moduri de .

Alerta pentru toti romanii care au cont bancar: pericolele la care te expui cand ceri asa ceva de la banca

Bancile ofera mai multe tipuri de credite, numai ca in ofertele cu care vin spre tine se afla si multe capcane de care trebuie sa te feresti. Bancile ofera mai multe tipuri de credite, dar.

Oferta momentului la Digi |RCS-RDS: e aproape gratis pentru toti romanii. Care sunt conditiile?

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt spectaculos in aceste zile. Te ajuta enorm pe abonamentul tau de internet. Operatorul a anuntat ca duce, in sfarsit, internetul la urmatorul nivel.

Cum tragi autoritatile la raspundere pentru ca nu ai apa calda si caldura. Toti romanii trebuie sa faca asta

Problema caldurii si a apei calde se agraveaza cu fiecare zi care trece, in Bucuresti. De vina ar fi iarna, dupa cum spune noul primar al Bucurestiului, Nicusor Dan. Astfel, s-a aflat cum pot bucurestenii sa traga autoritatile pentru lipsa caldurii si a apei calde. Ce ar trebui sa faca bucurestenii care nu au caldura .

Alimentele care sunt sanatate curata pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume in pandemie

Ce trebuie sa introduci in meniul tau zilnic? Unele alimente sunt extrem de sanatoase si benefice pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume pe cat de des posibil. De ce lucruri trebuie sa tii cont cand iti faci lista de cumparaturi? Lista de cumparaturi: alimente care sunt extrem de sanatoase pentru organism Alimentatia e .

Desertul lunii decembrie. Este cautat de toti romanii: reteta veche de 80 de ani care face furori

Desertul lunii decembrie este un adevarat deliciu si toti romanii cauta reteta veche care face furori. Este un dulce ideal pentru sarbatorile de iarna. Turta dulce reteta veche care face furori Desertul lunii decembrie este, fara indoiala, turta dulce. Reteta veche de zeci de ani face furori si este cautata de toti romanii. Cu .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Se intampla la Lidl chiar de azi: toti romanii trebuie sa vada asta pana nu e prea tarziu

Marele lant de supermarketuri are o serie de surprize pentru toti clientii, chiar inainte de sarbatorile de iarna. LIDL te invita sa descoperi acum toate surprizele pe care ti le-a.

Romanii care intra in Italia nu mai stau in izolare daca au test negativ Covid-19

Italia a modificat regulile pentru cetatenii care vor sa intre in tara. Pentru romani, cel putin pan.

Cel mai in varsta alegator are 105 ani. El a suferit pentru reintregirea tarii, pentru popor, pentru familie si pentru toti romanii

Cel mai in varsta cetatean care a votat la alegerile parlamentare are 105 ani si e din localitatea Tudora, judetul Botosani. Se numeste Panait Mitel, este veteran de razboi si sustine ca a votat pentru bi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )