Libnet.ro
UNICEF

05:00

Defectul major al Simonei Halep care o face sa piarda meciurile. Detaliul observat doar de Ion Tiriac la ea

Playtech Playtech,
Defectul major al Simonei Halep care o face sa piarda meciurile. Detaliul observat doar de Ion Tiriac la ea

Duminica se da startul la Roland Garros, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Iar Simona Halep este favorita numarul 1 pentru a-si adjudeca trofeul la French Open. in prima runda a competitiei de la Paris, jucatoarea de pe locul 2 mondial o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, din Spania, locul 70 WTA. Va . continuă pe Playtech

Produsul banal care face minuni in orice casa. Sigur il ai si tu chiar acum la indemana

Un produs banal, pe care sigur il ai si acum la indemana, face minuni in orice casa, avand foarte multe intrebuintari. Este vorba despre balsamul de par care nu se foloseste doar la ingrijirea podoabei capilare. Balsamul de par are mai multe utilizari in domeniul cosmetic si chiar in cel casnic, fiind un adevarat aliat .

Ion Tiriac, despre sansele de reusita ale Simonei Halep la Roland Garros: Ea poate sa castige orice turneu din lumea asta

Ultimul turneu de Grand Slam din 2020 va debuta maine la Paris. Desi Simona Halep este principala favorita la castigarea trofeului, Ion Tiriac se teme ca emotiile pot pune stapanire pe ea exact in punctul .

Mutatia care face COVID-19 extrem de contagios. Va putea ocoli mastile si regulile de distantare sociala

Virusul Sars-CoV-2 ar fi suferit mutatii care il fac mai contagios, spune cel mai mare studiu genetic desfasurat in SUA in ultima perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )