Libnet.ro
UNICEF

18:45

Produsul banal care face minuni in orice casa. Sigur il ai si tu chiar acum la indemana

Playtech Playtech,
Produsul banal care face minuni in orice casa. Sigur il ai si tu chiar acum la indemana

Un produs banal, pe care sigur il ai si acum la indemana, face minuni in orice casa, avand foarte multe intrebuintari. Este vorba despre balsamul de par care nu se foloseste doar la ingrijirea podoabei capilare. Balsamul de par are mai multe utilizari in domeniul cosmetic si chiar in cel casnic, fiind un adevarat aliat . continuă pe Playtech

Ingredientul banal care topeste grasimea de pe burta. Trebuie sa il mananci in fiecare zi

Daca colaceii nu iti dau pace si vrei sa scapi de cateva kilograme in plus, atunci te poti folosi de o leguma care topeste grasimea de pe burta. Consumata zi de zi, leguma aceasta va deveni aliatul tau in dieta. Ingredientul banal care topeste grasimea de pe burta Practic, nu vorbim despre o anumita cura .

Alimentul banal care poate fi foarte toxic. Majoritatea romanilor il au in frigider

Putini dintre noi, atunci cand cumparam un produs alimentar, ne uitam si pe eticheta sa vedem ce contine. il cumparam fie ca ne place gustul, fie ca e mai ieftin, sau chiar din obisnuinta. Ne putem proteja de mai multe pericole daca suntem putin mai atenti. Alimentul care poate fi foarte toxic Ketchupul este foarte .

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Romanul care face mii de lei din capace de plastic. Ce se intampla cu banii, dupa ce sunt dublati de un inger pazitor

O ampla actiune de reciclare cu rezultate incredibile a fost pornita de o campanie umanitara pentru tratamentul unei fete in varsta de 13 ani. 14 tineri din Bucuresti, de sase ani aduna capace pentru cauze nobile. Banii obtinuti din reciclarea lor sunt dublati de un inger pazitor. Romanul care face mii de lei din capace .

De ce are emotii Nicusor Dan? Un detaliu ignorat, dar care face diferenta

Avansul de 2,5% pe care il are in sondaje fata de Gabriela Firea este departe de a fi linistitor pentru Nicusor Dan cu cateva zile inaintea alegerilor. A recunoscut-o chiar el. Meciul pe care multi il vedeau castigat la alinierea candidatilor la start se joaca pe ultima suta de metri. Nicusor Dan a intrat primul pe turnanta, insa are nevoie sa-si gaseasca suflul ca sa treaca primul linia de sosire.

FOTO Cum ar arata cele mai iubite personaje Disney in viata reala? iti arata omul care face magie in Photoshop

Atat copiii, cat si adultii se bucura de desene animate, filme si seriale. Disney a reusit sa creeze o lume magica in care aproape toata lumea poate gasi o poveste sau un personaj cu care.

Primele imagini din trenul care face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Antena 3 a difuzat imagini din trenul care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Lucrarile la cea mai noua ruta feroviara sunt aproape gata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )