Libnet.ro
UNICEF

19:30

Maneaua care intra in topul celor mai populare clipuri pe YouTube

Playtech Playtech,
Maneaua care intra in topul celor mai populare clipuri pe YouTube

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in anul care se incheie. Anul acesta avem si o. continuă pe Playtech

Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2018.

Orasul din Romania inclus in topul celor mai cool destinatii din lume

Revista National Geographic prezinta Sibiul drept o destinatie care trebuie neaparat vizitata in 2019. Astfel, Sibiul a ajuns in top19 destinatii cool, ce merita vazute. Cu ce se mandreste Sibiul. Sibiul este unul dintre cele mai importante si infloritoare orase din Transilvania. Este recomandat pentru strazile istorice si pietele din Orasul de jos, bisericile mari, dar [] .

Milioane de romani au urmarit parada de 1 Decembrie. TVR, in topul celor mai urmarite posturi de Ziua Nationala

Peste un milion de telespectatori au urmarit parada de Ziua Nationala la TVR 1, iar cifrele de audienta au clasat postul public in topul celor mai urmarite televiziuni, atat in timpul paradei din Capitala, cat si la cea din Alba Iulia.

Topul celor mai bine platiti youtuberi n 2018: Un baietel de 8 ani pe primul loc

Cel mai bine platit youtuber in 2018 este un baietel de 8 ani. El a castigat anul acesta 22 de milioane de dolari din canalul sau de pe YouTube, pe care publica videoclipuri in care testeaza jucarii.

Angela Merkel, din nou pe primul loc in topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Pe cine a surclasat cancelarul german

Cancelarul federal german, Angela Merkel, conduce si in acest an clasamentul Forbes al celor mai puternice 100 de femei din lume, pentru a opta oara consecutiv, relateaza The Independent.

Un oras din Romania, inclus in topul National Geographic al celor mai cool destinatii de vizitat in 2019

Revista National Geographic a publicat un articol in care enumera 19 destinatii cool, ce merita vazute. Sibiul este singurul oras din Romania carese afla pe lista destinatiilor ce nu trebuie.

Topul celor mai periculoase organizatii mafiote din Europa

Crima organizata este foarte activa in Europa, gruparile mafiote generand venituri de peste 100 de miliarde de euro anual. Iata o lista cu cele mai importante grupari criminale din Europa.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

O romanca, in calendarul celor mai sexy bunici din Italia. Cum arata in costum de baie

Protagonistele calendarului Miss Nonna 2019, primul calendar de acest fel din Italia, sunt castigatoarele concursului final de frumusete si eleganta din luna iunie a acestui an care a avut loc la Telgate, i.

Business report: Cnd poti iesi la pensie n functie de anul nasterii si vechimea n munca; Numarul si cuantumul ajutoarelor pentru ncalzirea celor mai saraci romni scade dramatic. Guvernul nu a mai ajustat transele de venit de 7 ani; Autobuzele Otokar cree

Reduceri cu pana la 22. 000 de franci elvetieni pentru creditele cu probleme de rambursare, prin solutionare in afara instantei. Oficialii Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB) spun ca. Au ipotecat tot ce aveau si au cumparat fabrica. Acum vand tractoare romanesti in toata lumea. IRUM Reghin a reinviat productia romaneasca de tractoare si investeste in cercetare cand alte nume de acum 50 de ani se mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )