Libnet.ro
UNICEF

20:45

Topul celor mai bine platiti youtuberi n 2018: Un baietel de 8 ani pe primul loc

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai bine platiti youtuberi n 2018: Un baietel de 8 ani pe primul loc

Cel mai bine platit youtuber in 2018 este un baietel de 8 ani. El a castigat anul acesta 22 de milioane de dolari din canalul sau de pe YouTube, pe care publica videoclipuri in care testeaza jucarii. continuă pe Hotnews

Milioane de romani au urmarit parada de 1 Decembrie. TVR, in topul celor mai urmarite posturi de Ziua Nationala

Peste un milion de telespectatori au urmarit parada de Ziua Nationala la TVR 1, iar cifrele de audienta au clasat postul public in topul celor mai urmarite televiziuni, atat in timpul paradei din Capitala, cat si la cea din Alba Iulia.

Cel mai bine PLATIT vlogger din LUME are SAPTE ani: A castigat 22 de milioane de dolari din canalul de YouTube numai anul trecut

Un baiat de sapte ani a castigat 22 de milioane de dolari anul trecut, devenind cel mai bine platit vlogger din lume. Ryan are un canal de Youtube numit ToysReview, in care face recenzii celor mai noi jucarii.

Ministrul Muncii, Marius Budai: PSD mai bine pleaca de la guvernare dect sa scada pensiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a criticat declaratiile lansate in spatiul public potrivit carora nu mai sunt bani pentru plata pensiilor sau chiar pentru majorarea acestora si a subliniat ca PSD, formatiunea politica din care face parte, mai bine pleaca de la guvernare decat sa scada pensiile, relateaza Mediafax.

Business report: Cnd poti iesi la pensie n functie de anul nasterii si vechimea n munca; Numarul si cuantumul ajutoarelor pentru ncalzirea celor mai saraci romni scade dramatic. Guvernul nu a mai ajustat transele de venit de 7 ani; Autobuzele Otokar cree

Reduceri cu pana la 22. 000 de franci elvetieni pentru creditele cu probleme de rambursare, prin solutionare in afara instantei. Oficialii Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB) spun ca. Au ipotecat tot ce aveau si au cumparat fabrica. Acum vand tractoare romanesti in toata lumea. IRUM Reghin a reinviat productia romaneasca de tractoare si investeste in cercetare cand alte nume de acum 50 de ani se mai.

Cel mai mare castig din YouTube il are un copil de sapte ani: cati bani a facut pustiul in 2018

Un copil in varsta de doar sapte ani se afla pe primul loc in topul celor mai mari castiguri pe platforma video-sharing, dupa ce a strans peste 17 milioane de fani pe canalul lui de YouTube in decursul a trei ani.

Cristian Boureanu scapa de masuri preventive la mai bine de un an de la scandalulcu politistii

Fostul deputat Crisian Boureanu a fost scos de sub rigorile oricarei masuri preventive in dosarul in care este judecat pentru ultraj, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au revocat, pe 29 noiembrie, co.

O romanca, in calendarul celor mai sexy bunici din Italia. Cum arata in costum de baie

Protagonistele calendarului Miss Nonna 2019, primul calendar de acest fel din Italia, sunt castigatoarele concursului final de frumusete si eleganta din luna iunie a acestui an care a avut loc la Telgate, i.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )