Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nimeni nu se astepta la asta! Gina Pistol, adevarul despre Asia Express. Ce cosmar a trait

Playtech Playtech,
Nimeni nu se astepta la asta! Gina Pistol, adevarul despre Asia Express. Ce cosmar a trait

Speak, concurent la Asia Express, realizeaza o serie de videoclip-uri pe Youtube in care comenteaza, alaturi de iubita sa si de un adversar, fiecare episod al show-ului de la Antena 1, cu momentele lui haioase, dar si tensionate. De aceasta data, artistul a stat de vorba chiar cu gazda emisiunii, Gina Pistol. Gina Pistol, adevarul . continuă pe Playtech

Gina Pistol, adevarul din spatele filmarilor de la Asia Express. Ce se intampla la Antena 1

Competitia Asia Express a reusit sa-i tina pe jar pe mii de romani, atat prin emotiile traite de echipele concurente, cat si datorita jocurilor interesante care se desfasoara in timpul emisiunii. Gina Pistol, adevarul din spatele filmarilor de la Asia Express. Ce se intampla la Antena 1 Si daca orice telespectator traieste o doza de .

Camelia Roiu, primul medic care a spus adevarul despre Colectiv: Domnule Costache, testati toti pacientii care intra in spitale, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitiile voastre! E singura salvare

Camelia Roiu, medic anestezist la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca a fost unul dintre primii medici din Romania care au spus adevarul despre infectiile nosocomiale din spitale si a facut publica, in 2016, o filmare cu un pacient internat la Spitalul de Arsi pe care mergeau viermii, cere autoritatilor sa testeze pentru COVID 19 absolut toti pacientii care intra in spitale. Este singura salvare, spune medicul, adaugand ca Daca nu veti face asta va fi catastrofal si, dupa ce se va fi sfarsit potopul, va promit ca astia care vomvor mai ramane vomvor avea grija sa platiti pentru toata iresponsabilitatea.

Adevarul despre divortul Biancai Dragusanu de Alex Bodi. Ce faceau cei doi, de fapt, in timp ce se certau la TV

Bianca Dragusanu a stat separata de Alex Bodi inainte de a divorta de el, mai ales in ultima perioada. Cei doi au incheiat mariajul, la doar sapte luni de la casatorie. S-au prezentat amandoi, la data de 10 martie, la notar, unde au semnat actele de divort, iesind si acolo un mare scandal. Adevarul despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )