Libnet.ro
UNICEF

21:30

Horoscop miercuri 14 octombrie. Zodiile care vor avea o zi grea, din toate punctele de vedere

Playtech Playtech,
Horoscop miercuri 14 octombrie. Zodiile care vor avea o zi grea, din toate punctele de vedere

Pentru 14 octombrie in Horoscop se spune ca Mercurul din Scorpion devine retrograd, pregateste-te pentru ultima si cea mai transformatoare treapta din 2020! intreaga chestiune, virusul, aceasta intreaga transformare prin care treceti, a inceput cu mult inainte de sosirea noului an, in toamna anului 2019. Horoscop miercuri 14 octombrie Oamenii de stiinta confirma ca in . continuă pe Playtech

Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Horoscopul banilor ne spune ca Jupiter, planeta expansiunii, se conecteaza usor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia si ultima oara in acest an. Aceasta este una dintre semnaturile anului 2020 si are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conecteaza usor cu Mercur, .

Zi de doliu pe 14 octombrie la Calarasi, in memoria primarului rapus de COVID-19

Un ultim omagiu adus de calaraseni pentru primarul Daniel Stefan Dragulin, rapus de noul coronavirus la doar 59 de ani, luni, 12 octombrie. Miercuri, 14 octombrie, va fi declarata zi de doliu local in municipiul Calarasi, in memoria edilului care a condus destinele orasului timp de doua mandate, in perioada 2012 - 2020.

Top 10 orase din Romania: orasele surprinzatoare in care vor sa locuiasca romanii

Tocmai a fost publicat cel mai recent Barometru Urban, un top 10 cu orasele din Romania care ofera cea mai ridicata calitate a vietii. in urma cu cateva zile, au ajuns online rezultatele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )