Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 orase din Romania: orasele surprinzatoare in care vor sa locuiasca romanii

Playtech Playtech,
Top 10 orase din Romania: orasele surprinzatoare in care vor sa locuiasca romanii

Tocmai a fost publicat cel mai recent Barometru Urban, un top 10 cu orasele din Romania care ofera cea mai ridicata calitate a vietii. in urma cu cateva zile, au ajuns online rezultatele. continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care s-a izolat in casa timp de 7 ani: imi era rusine de cat eram de grasa

Corina Chiriac a ajuns la onorabila varsta de 70 de ani. Toata viata a pus accent pe cariera si pe dorintele sale indreptate catre succes. insa inca din anii 1970, Corina Chiriac a reusit sa guste savoarea succesului, odata pasita pe scena romaneasca. Totusi, in cazul ei, pretul succesului a fost unul scump Vedeta din .

EXCLUSIV A fost cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, iar acum are sectiile ATI abia la 50% din capacitate. Judetul care s-a blindat pentru iarna

Judetul Suceava a fostcel mai mare focar de COVID-19 din Romania. Autoritatile raportasera in primavarapeste 2. 000 de cazuri zilnice, iar personalul medical a fost aproape tot infectat cu SARS-COV-2.

Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania. Nu a fost niciodata atat de dura

Oana Zavoranu, daca sperati sa se fi linistit, va dezamagim. Recent vedeta a avut critici dure la adresa vedetelor din Romania. Totul s-ar fi intamplat intr-un dialog cu fanii pe contul ei de Instagram. Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania Oana Zavoranu este recunoscuta ca una din cele mai directe vedete .

De ce a cerut o femeie condamnata pentru crima rejudecarea cazului. Situatia halucinanta din Romania

Magistratilor din Buzau li s-a cerut sa reanalizeze cazul uciderii unui cioban in varsta de 38 de catre o familie de romi din Ziduri, judetul Alba. Cadavrul a fost ascuns timp de sase ani. Patru frati, doi barbati si doua femei, au fost condamnati la ani grei de inchisoare. De ce a cerut o femeie .

Un mare brand dispare din Romania. Primul magazin a fost deschis in 2008

Un brand mare si iubit de romani dispare de la noi din tara. Despre ce e vorba si ce produse vor fi nevoiti oamenii sa inlocuiasca? Primul magazin al band-ului a fost deschis in 2008. Ce mare retailer ii va lua locul? Un brand iubit de romani dispare de pe piata noastra Kika dispare din .

Supercom va folosi un echipament mobil hibrid de sortare a deseurilor din Romania

Compania Supercom S. anunta livrarea unui ciur mobil hibrid din Romania. Ciurul rotativ mobil Komptech Cribus 2800 Hybrid, fabricat de catre compania austriaca Komptech, este destinat sortarii deseurilor in doua fractii si este furnizat de catre CTE Solution Utilaje Specializate, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Cutremur in spitalele din Romania. Ludovic Orban, decizie radicala cu privire la pacientii bolnavi de COVID-19: Nu trebuie sa intre in ATI oricine

Sistemul sanitar din Romania se apropie de colaps, data fiind explozia cazurilor de COVID-19 intr-un timp foarte scurt. in cadrul sedintei de Guvern desfasurata ieri seara, Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sanatatii mai multe aspecte importante, precum si reevaluarea si gestionarea mai atenta a paturilor de la ATI. Ce s-a discutat in cadrul sedintei de .

Ianis Hagi a dat lovitura! Ce a putut sa scrie presa din Scotia despre el e visul oricarui jucator de fotbal din Romania

Ianis Hagi a avut un start modest de sezon, dar pana la pauza provocata de meciurile nationalei si-a revenit clar. Si a devenit unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers. Metamorfoza a fost observata si de jurnalistii scotieni, care l-au laudat pe internationalul roman. Cei de la Rangers News spun ca investitia .

Cele trei localitati din Romania in care se organizeza turul doi la locale

Turul doi al alegerilor locale are loc, duminica, in trei localitati din judetele Bistrita-Nasaud, Timis si Teleorman, unde candidatii au fost la egalitate, in urma scrutinului din 27 septembrie. Pana la ora 11. 00, prezenta la urne a fost de 19,16%, cea mai mare fiind in localitatea Balaci din judetul Teleorman, transmite News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )