Libnet.ro
UNICEF

17:00

Samsung Galaxy A6, noul telefon ieftin si cat de cat bun pe care sa-l vrei

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy A6, noul telefon ieftin si cat de cat bun pe care sa-l vrei

Samsung Galaxy A6 si Samsung Galaxy A6 Plus sunt doua telefoane noi de la sud-coreeni. Le-au lansat oficial si acestea sunt specificatiile. Samsung Galaxy A6 a pornit ca un zvon si a ajuns realitate. Seamana cu alte modele din seria Galaxy J, dar completeaza, in zona l0w-end, seria Galaxy A. Vor fi doua modele, deocamdata, []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy A6, dezvaluit intr-un clip banal despre selfie

Samsung Galaxy A6 apare intr-un clip video cum sa inainte de lansarea oficiala. Telefonul este prezentat sumar, dar poti vedea cu ce vrea sa te surprinda gigantul sud-coreean. inca de la inceputul anului au existat zvonuri despre intentia Samsung de a-si innoi gama A cu inca doua modele: A6 si A6 Plus. Daca pana acum [].

Samsung Galaxy X te va dezamagi si asta din cauza ecranului pliabil

Samsung Galaxy X ar putea fi cea mai mare dezamagire a gigantului sud-coreean. Ecranul pliabil este interesant, dar s-ar putea sa nu fie asa cum te-ai astepta. in presa online a circulat cu enteuziasm stirea despre noul Galaxy X de la Samsung, care nu va avea nimic copiat de la iPhone X, ci va fi [].

Cand se lanseaza Samsung Galaxy Note 9: sud-coreenii sunt pe graba

Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din ultima perioada. Compania sud-coreeana a certificat doua modele pentru vanzare, ceea ce ne indica ca lansarea va avea loc mai repede decat ne asteptam. Cei de la Samsung au lansat in primavara lui 2018 Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus. Samsung Galaxy Note 9a [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )