Libnet.ro
UNICEF

07:45

Hong Kong: Activistii pro-democratie planuiesc crearea unui Parlament in exil, dupa ce noua lege de securitate a intrat in vigoare

Hotnews Hotnews,
 Hong Kong: Activistii pro-democratie planuiesc crearea unui Parlament in exil, dupa ce noua lege de securitate a intrat in vigoare

Activistii pro-democratie din Hong Kong discuta un plan pentru a crea un parlament neoficial in exil pentru a mentine democratia si pentru a transmite Chinei mesajul ca libertatea nu poate fi distrusa, a spus militantul Simon Cheng, relateaza The Guardian, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Reactii dupa adoptarea legii privind securitatea nationala in Hong Kong. Un partid se autodizolva, in timp ce presedinta Taiwanului denunta un esec

Demosisto, un partid fondat de activisti prodemocratie din Hong Kong, si-a anuntat marti autodizolvarea ca urmare a adoptarii de catre Parlamentul chinez a controversatei legi privind securitatea nationala in acest teritoriu semiautonom, relateaza AFP.

China a numit sef al securitatii nationale pentru Hong Kong un oficial din aripa dura a Partidului Comunist

Beijingul a numit un oficial cunoscut pentru suprimarea unui protest dintr-un sat chinez ca director al noului departament pentru securitate nationala din Hong Kong, a anuntat vineri agentia de stiri Xinhua preluata de Reuters si BBC.

Unul dintre cei mai influenti lideri ai miscarii pro-democratie din Hong Kong a fugit peste hotare dupa ce a vorbit in Congresul american

Nathan Law, unul dintre cei mai influenti lideri pro-democratie din Hong Kong, fost lider al protestelor umbrelelor studentesti, a anuntat ca a parasit regiunea semiautonoma, intrucat risca sa fie inchis sub noua legislatie in materie de securitate nationala intrata in vigoare marti. China a numit un reprezentant al liniei dure cu privire la proteste in fruntea agentiei de securitate din Hong Kong.

HONG KONG Politia a efectuat prima arestare sub noua lege a securitatii nationale

Politia din Hong Kong a efectuat astazi prima arestare sub controversata lege de securitate impusa de guvernul Chinei in urma cu mai putin de 24 de ore.

Secretarul de stat american ameninta Beijingul cu represalii dupa adoptarea legii de securitate nationala in Hong Kong

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a amenintat Beijingul cu represalii suplimentare, deplangand o zi trista pentru Hong Kong dupa adoptarea de catre autoritatile chineze a unei noi legi privind securitatea nationala a acestui teritoriu autonom, transmite miercuri AFP, potrivit Agerpres. Astazi este o zi trista pentru Hong Kong si pentru toti iubitorii de libertate din China, a declarat secretarul de stat american intr-un comunicat.

Prima arestare in Hong Kong in baza controversatei legi privind securitatea nationala

Un barbat care a arborat un steag in favoarea independentei Hong Kongului este prima persoana arestata in cadrul noii legi a securitatii nationale in fosta colonie britanica, a anuntat miercuri politia din Hong Kong, relateaza AFP.

China a aprobat cu vot unanim noua lege a securitatii nationale din Hong Kong

China a aprobat controversata lege de securitate care ii confera noi puteri asupra Hong Kong-ului, a.

Marea Britanie va facilita migratia pentru locuitorii din Hong Kong

Guvernul Marii Britanii a anuntat, miercuri, extinderea drepturilor de migratie pentru locuitorii provinciei autonome chineze Hong Kong, in contextul noii legi privind siguranta nationala impusa de Administratia de la Beijing, relateaza Le Figaro si Mediafax.

Hong Kong: Politia face primele arestari sub noua lege a securitatii nationale, in ziua in care a intrat in vigoare Cel putin 300 de persoane retinute - UPDATE

Politia din Hong Kong a efectuat miercuri prima arestare sub controversata lege de securitate impusa de guvernul Chinei in urma cu mai putin de 24 de ore, relateaza CNN.

SUA opresc exportul de material militar in Hong Kong

China a anuntat astazi represalii, dupa ce Statele Unite au interzis exportul de material sensibil in domeniul Apararii catre Hong Kong, din cauza legii controversate a securitatii nationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )