Libnet.ro
UNICEF

20:15

Unul dintre cei mai influenti lideri ai miscarii pro-democratie din Hong Kong a fugit peste hotare dupa ce a vorbit in Congresul american

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai influenti lideri ai miscarii pro-democratie din Hong Kong a fugit peste hotare dupa ce a vorbit in Congresul american

Nathan Law, unul dintre cei mai influenti lideri pro-democratie din Hong Kong, fost lider al protestelor umbrelelor studentesti, a anuntat ca a parasit regiunea semiautonoma, intrucat risca sa fie inchis sub noua legislatie in materie de securitate nationala intrata in vigoare marti. China a numit un reprezentant al liniei dure cu privire la proteste in fruntea agentiei de securitate din Hong Kong. continuă pe Adevărul

Doliu la Hollywood! A murit unul dintre cei mai indragiti actori americani

Un actor celebru de la Hollywood s-a stins din viata. Unul din cei mai apreciati si indragiti actor de comedie a murit. Un actor de comedie celebru de la Hollywood a murit Una dintre legendele comediei americane a murit. Actorul si regizorul Carl Reiner a murit luni, 29 iulie, la varsta de 98 de ani.

Rusia: Proiect de tar

Unul dintre cei mai influenti barbati ai apusului tarismului, prim-ministrul Piotr Stolipin 1862-1911) a fost un sustinator inflacarat al imbinarii dintre brutalitate si modernitate. in Rusia, reformele liberale nu pot fi aplicate decat daca regimul devine mai intai mai dur, pentru ca, pentru un rus, orice relaxare reprezinta slabiciune, sublinia acesta. Vladimir Putin a fost intotdeauna vazut ca un discipol al unei astfel de gandiri - in versiunea secolului XXI, desigur.

Exclusiv. Morosanu face marele anunt, in ziua in care implineste 36 de ani: Sper sa mai pot face o bucurie romanilor mei cu un meci pana la finalul acestui an

Unul dintre cei mai sportivi ai Romaniei, Catalin Morosanu, a oferit un interviu in exclusivitate pentru Playtech. ro, chiar in ziua in care implineste 36 de ani. La mai bine de un an de la ultima sa aparitie in ring, pe 6 iunie 2019, cand il invingea pe Daniel Sam, Moartea din Carpati face marele anunt.

Albarosa, Cefin Trucks: Cota de piata a crescut in luna mai la 12,5%, desi piata de vehicule comerciale grele a scazut

Cefin Trucks, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata camioanelor, a inregistrat in luna mai o cota de piata in crestere, la 12,5%, desi piata de vehicule comerciale grele a scazut, spune Stefano Albarosa, CEO-ul companiei, intr-un interviu acordat.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Ford Craiova renunta la aproximativ 200 dintre cei cu contracte pe perioada determinata

Uzina Ford Craiova nu mai prelungeste o parte dintre contractele incheiate pe perioada determinata, scrie publicatia Jurnal de Craiova. Pentru 213 persoane cu contract pe perioada determinata, nu se vor mai prelungi contractele, din totalul de 670 de oameni cu astfel de contracte. Compania are peste 6. 000 de angajati la Craiova, o parte sunt inca in somaj tehnic si uzina lucreaza in doua schimburi.

Nicusor Dan o bate pe Gabriela Firea in sondajele PNL. Diferenta dintre cei doi candidati la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, sustinut de PNL, USR-PLUS si PMP, ar fi votat la Primaria Capitalei de 54,4% dintre bucuresteni, potrivit unui sondaj INSCOP, realizat la comanda PNL. Gabriela Firea, sustinuta de PSD si ProRomania, are o cota de 45,6% in intentiile de vot.

Specialistii trag un semnal de alarma. Cine sunt romanii cei mai vulnerabili la coronavirus?

Pandemia de coronavirus nu e nici pe de parte la sfarsit. in Romania, numarul infectatilor cu virusul ucigas a escaladat. Cazurile sunt din ce in ce mai multe, iar toate ventilatoarele de la ATI sunt ocupate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )