Libnet.ro
UNICEF

18:30

HOPA! Madalina Ghenea si-a mai tras un IUBIT celebru si MILIONAR, dar cu 7 ani mai mic decat ea! Cine e noul AMOREZ al focoasei actrite (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
HOPA! Madalina Ghenea si-a mai tras un IUBIT celebru si MILIONAR, dar cu 7 ani mai mic decat ea! Cine e noul AMOREZ al focoasei actrite (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Madalina Ghenea ar mai fi facut o cucerire in lumea bogatasilor. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa actita s-ar iubi, dupa despartirea de dealerul de arta Vito Schnabel un milionar de origine. continuă pe B1

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Madalina Ghenea nu pierde deloc timpul atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa. Se pare ca frumoasa romanca s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian Vito Schnabel, insa cine este noul ei iubit? .

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeste Madalina Ghenea

Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, a facut inca o cucerire. Cu cine se iubeste modelul dupa despartirea de Vito Schnabel, un milionar elvetian. Madalina Ghenea iubeste alt milionar! Cine este? in lumea mondena internationala se zvoneste ca a aparut un nou cuplu in peisaj. Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, alege numai .

Angelina Jolie, Madalina Ghenea sau Catrinel Menghia? Care a fost mai frumoasa la premiera Maleficent?

Trei dive celebre au fost prezente la premiera din Roma a peliculei Maleficent. Este vorba despre Angelina Jolie, Madalina Ghenea si Catrinel Menghia. Care dintre ele a fost mai frumoasa pe covorul rosu? .

Dijana Djokovic si marele semn de intrebare - De ce fiul sau este mai putin iubit decat Federer si Nadal? Este dragut, politicos si munceste atat de mult

Vrea sa ramana in istorie drept cel mai bun din toate timpurile are varsta de partea sa in aceasta privinta in duelul de la distanta cu marii sai rivali), dar un alt lucru macina din plin familia Djokovic. Dijana mama lui Nole) a declarat recent ca nu intelege de ce fiul sau nu este la fel de iubit ca Roger Federer si Rafael Nadal. Este dragut, politicos si munceste atat de mult, a precizat aceasta in ceea ce-l priveste pe liderul ierarhiei ATP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )