Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop pentru finalul saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Vineri e o zi dificila pentru cupluri

Antena3 Antena3,
Horoscop pentru finalul saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Vineri e o zi dificila pentru cupluri

Ziua de vineri este cea mai dificila pentru parteneriate si cupluri. Luna in Balanta ne ajuta sa sesizam discrepantele, excesele, lipsa de tact, de armonie, ipocrizia. Din prea multa pasiune sau interes. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 23mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Succes profesional pentru Berbeci si Raci

Horoscop zilnic, 23 mai. O zi a intelepciunii, dar atentie la cuvinte, dar si la actele pe care le semnam. Horoscop zilnic, 23 mai. Berbec: Pot avea o intelegere foarte buna cu colegii, pot surprinde o.

Horoscop zilnic, 22mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Leisi Sagetatori

Horoscop zilnic, 22 mai. O zi a harniciei astazi, trebuie sa ne tinem de agenda, sa fim pusi pe treaba Horoscop zilnic, 22 mai. Berbec: Activitati profesionale foarte bine gandite si foarte bine.

Horoscopul saptamanii 21 - 26 mai, cu Camelia Patrascanu. Doua zile fabuloase pentru aproape toate zodiile

Intram in Gemeni, toti vom fi mai vorbareti, mai putin incapatanati. Cea mai tensionata zi este cea de vineri, mai ales in zona relatiilor parteneriale, poate pune prea multa presiune pe partenerii.

Horoscop zilnic, 21 mai. Astrologul Camelia Patrascanu, avertisment pentru mai multe zodii. Gemenii si Fecioarele trebuie sa aiba mare grija la sanatate, Balantele la prieteni

Horoscop zilnic, 21 mai. O zi a orgolilor astazi, obtinem ceea ce ne dorim, insa fara violenta, ci prin argumente rationale. Horoscop zilnic, 21 mai. Berbecii: Pot avea discutii legate de bani sau de.

Horosocop. Horoscop zilnic, 24 mai. Astrologul Camelia Patrascanu: Sunt tensiuni in familie pentru Raci

Horosocop. Ziua aduce tensiuni in a doua parte a zilei , asa incat atentie la partenerul de viata sau la persoanele cu care colaboram, pentru ca riscam sa fim mult prea critici. Horosocop. Berbec: Ziua.

Horoscop zilnic. Camelia Patrascanu, cum se prezinta astrele pe 21 mai: Gemenii trebuie sa aiba mare atentie la sanatate

Horoscop zilnic. O zi a orgolilor astazi, obtinem ceea ce ne dorim, insap fara violenta, ci prin argumente rationale. Horoscop zilnic. Berbecii: Pot avea discutii legate de bani sau de procese profesionale.

HOROSCOP pentru WEEKEND 25-27 mai 2018. Luna aproape plina in Balanta si in Scorpion amesteca totul!

Cu doar cateva zile inaintea urmatoarei Luni pline din Sagetator ce va avea loc in noaptea de marti 29 mai, horoscopul weekendului 25-27 mai 2018 prezinta influenta astrelor asupra zodiilor in aceste trei zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )