Libnet.ro
UNICEF

15:15

Horoscop zilnic, 21 mai. Astrologul Camelia Patrascanu, avertisment pentru mai multe zodii. Gemenii si Fecioarele trebuie sa aiba mare grija la sanatate, Balantele la prieteni

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic, 21 mai. Astrologul Camelia Patrascanu, avertisment pentru mai multe zodii. Gemenii si Fecioarele trebuie sa aiba mare grija la sanatate, Balantele la prieteni

Horoscop zilnic, 21 mai. O zi a orgolilor astazi, obtinem ceea ce ne dorim, insa fara violenta, ci prin argumente rationale. Horoscop zilnic, 21 mai. Berbecii: Pot avea discutii legate de bani sau de. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei, 19 mai, cu Camelia Patrascanu. Luna in Rac, efecte benefice asupra multora

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul zilei de sambata, 19 mai. Dor de acasa, dor de cei dragi, spune Luna in Rac. Berbec: pot fi nostalgici azi, ar fi bine sa dea un.

Horoscop zilnic 22 mai 2018. O zodie e pe punctul de a face o miscare majora care ii va schimba viata

Horoscop22 maiBerbec Reusiti sa aplanati toate conflictele, ceea ce va face foarte apreciat in ochii celorlalti. Va simtiti bine in familie si va face placere sa va petreceti timpul cu.

Horoscopul saptamanii 21 - 26 mai, cu Camelia Patrascanu. Doua zile fabuloase pentru majoritatea zodiilor

Intram in Gemeni, toti vom fi mai vorbareti, mai putin incapatanati. Cea mai tensionata zi este cea de vineri, mai ales in zona relatiilor parteneriale, poate pune prea multa presiune pe partenerii.

Horoscopul zilei 9mai, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va avea de suferit din cauza celor din jur

Camelia Patrascanu a prezent, miercuri, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Berbec - Atentie la starile sufletesti ale celor din jur Taur - Pot.

Horoscop zilnic. Camelia Patrascanu, cum se prezinta astrele pe 21 mai: Gemenii trebuie sa aiba mare atentie la sanatate

Horoscop zilnic. O zi a orgolilor astazi, obtinem ceea ce ne dorim, insap fara violenta, ci prin argumente rationale. Horoscop zilnic. Berbecii: Pot avea discutii legate de bani sau de procese profesionale.

Horoscop pentru finalul saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Planetele din Taur sunt sustinute de cele din Capricorn

Planetele sunt Taur sunt splendid sustinute de cele din Capricorn: Saturn, Pluto, Marte. Toate au un potentia tensionant si conflictual. Si asta e bine. Nemultumirile acumulate pana acum ne arata ca trebuie sa facem ceva.

Horoscopul zilei de 18 mai cu Camelia Patrascanu. O zodie trebuie sa fie atenta la cheltuieli

Berbec. Casa si caminul si familia sunt pe primul loc sau, pentru altii, mediul sau anturajul profesional. Taur. Vorbe bune astazi si foarte aplicate. Trebuie sa veniti cu date, cu cifre pentru a va.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 MAI 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 MAI 2018 pentru Zodia Pesti - Nu te poti rupe inca de o situatie trista din trecut, pentru ca ori de cate ori credeai ca ai uitat cele intamplate atunci, apare ceva care scoate totul la.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 MAI 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 MAI 2018 pentru Zodia Varsator - Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trasnet in calea ta cand te asteptai mai putin. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 MAI 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 MAI 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 21 MAI 2018 pentru Zodia Capricorn - Tu esti, de felul tau, ceva mai prudent si nu te aventurezi intr-un proiect nou fara masuri de precautie si o organizare atenta in prealabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )