Libnet.ro
UNICEF

14:15

HOROSCOP. Zodii care vor avea o saptamana de cosmar. Din pacate, au ghinion pe toate planurile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodii care vor avea o saptamana de cosmar. Din pacate, au ghinion pe toate planurile

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP TAUR- Ai simtit in ultima perioada ca ti-a fost mai greu sa te regasesti? Nu ti-ai mai. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodii care isi urmeaza ratiunea vs. zodii care isi urmeaza inima

Este cunoscut faptul ca nativii din fiecare zodie, sunt diferiti. Unii sunt mereu rationali, in orice situatie aparuta in viata lor, pe cand altii isi traiesc viata, ascultand mai mult de inima. Iata ca.

HOROSCOP.Zodiile care nu vor cunoaste niciodata dragostea adevarata

Iubesc si sunt iubite, dar nu vor fi niciodata pe deplin fericite. Exista cateva zodii care nu vor cunoaste niciodata dragostea adevarata. Varsator- Firea ta rebela si.

HOROSCOP. Zodiile care se indragostesc foarte repede

Dragostea este un sentiment uimitor pe care toti oamenii ar trebui sa-l experimenteze la intensitate maxima. Exista trei zodii care traiesc acest sentiment mai profund decat oricare.

HOROSCOP. Zodia care va trai o dezamagire, la sfarsitul lunii ianuarie

Pana la finalul lunii ianuarie, relatiile unei zodii cu cei dragi se deterioreaza, deoarece este prea critica la adresa lor. Partenerul de viata nu ii va tolera toanele si va reactiona pe.

Previziuni karmice 21-27 ianuarie 2019. Toate zodiile vor avea parte de lectii pe care cu greu le vor uita

Se anunta o saptamana zbuciumata pentru toate zodiile. Pentru intervalul 21-27 ianuarie 2019, astrologii vorbesc despre descarcari karmice. ZODIILE DE FOC Berbecii ar trebui sa fie mai atenti in.

HOROSCOP 21 IANUARIE. Gemenii incep saptamana pe profit, Fecioarele au cheltuieli neprevazute

Horoscop 21 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de luni Horoscop 21 ianuarie Berbec Pentru voi situatia nu este nici excelenta, dar nici ingrijoratoare. De aceea ca e bine sa meditati asupra.

Prima reactie a lui Darren Cahill dupa infrangerea dramatica a Simonei Halep! Ce spune fostul sau antrenor despre ghemul de cosmar din decisiv

Simona Halep, liderul mondial din tenisul feminin, a parasit Australian Open, in faza optimilor de finala, la capatul unui meci dramatic cu probabil cea mai buna jucatoare din istoria circuitului, Serena Williams.

Reforme n Italia - venitul de cetatenie. Strainii, posibil discriminati. Ce impact vor avea noile masuri asupra romnilor din Peninsula

Guvernul italian a aprobat decretul cu privire la venitul de cetatenie si cota de pensionare 100, prin care se indeplinesc doua din principalele promisiuni electorale ale coalitiei la putere, formata din Miscarea 5 Stele M5S) si Liga. in urmatoarele 60 de zile, decretul lege, care contine norme deja in vigoare, va trece spre adoptare in Parlament. Cercetatorul Antonio Ricci a explicat pentru HotNews impactul pe care il va avea reforma asupra cetatenilor straini, printre care si romanii, ce ar putea fi discriminati.

Ghita, Andronic si Gusa, fotografiati la Belgrad / Gusa: Urmatoarele discutii vor avea loc la Bucuresti, cu toata lumea

Sebastian Ghita, Dan Andronic si Cozmin Gusa s-au intalnit vineri la Belgrad, discutia vizand, potrivit patronului de la Realitatea TV, problemele economice cu care se confrunta mass-media.

Europenii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit pot face de azi cerere. Ce trebuie sa faca romanii?

Guvernul Marii Britanii lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )