Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europenii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit pot face de azi cerere. Ce trebuie sa faca romanii?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Europenii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit pot face de azi cerere. Ce trebuie sa faca romanii?

Guvernul Marii Britanii lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit. continuă pe Wall-Street Ro

Londra deschide procedura pentru europenii care doresc sa ramna n Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza luni o aplicatie pe telefonul mobil prin care rezidentii europeni instalati in Marea Britanie pot depune cererea pentru a ramane in tara dupa Brexit, relateaza AFP.

LONDRA: Aplicatie prin care europenii pot ramane in Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza astazi o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit.

Procedura pentru europenii care doresc sa ramana in Regatul Unit dupa Brexit, DESCHISA

O aplicatie pe telefonul mobil prin care rezidentii europeni instalati in Marea Britanie pot depune cererea pentru a ramane in tara dupa Brexit, va fi lansata luni de guvernul britanic. in prezent in.

Premierul May, discurs vital pentru Brexit in Parlament! Ministru german: Shakespeare n-ar fi putut scrie o tragedie mai buna decat cea pe care o vedem astazi in Marea Britanie

Theresa May, premierul din Marea Britanie, va incerca sa iasa din impasul in care a intrat Brexitul, luni, atunci cand se va adresa Parlamentului cu noi propuneri, care se concentreaza, in principal, pe.

Veste de ultim moment pentru romanii din Marea Britanie! Ce decizie importanta a luat Guvernul britanic

Veste buna pentru romanii din Marea Britanie, dupa ce Guvernul britanic a anuntat ca va elimina taxa de 65 de lire sterline perceputa cetatenilor comunitari, care solicita statutul de rezident permanent,.

MAE: Marea Britanie a transmis ca drepturile romanilor vor fi respectate indiferent de deznodamantul Brexit

Ministrul de stat pentru Europa si America al Regatului Unit, Sir Alan Duncan, i-a transmis ministrului delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, ca indiferent de deznodamantul procesului Brexit, drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie.

Marea Britanie a lansat aplicatia mobila pentru cererile de resedinta dupa Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Regatul Unit

Guvernul britanic lanseaza luni aplicatia mobila cu ajutorul careia cetatenii europeni stabiliti in Regatul Unit pot solicita resedinta permanenta dupa Brexit, reaminteste AFP. in Regatul Unit.

Dublinul respinge ideea unui alt acord privind granita irlandeza dupa Brexit

Irlanda a respins duminica ideea negocierii unui acord bilateral cu Marea Britanie ca alternative la asa numita solutie de rezerva prin care s-ar evita o granita stricta cu Irlanda de Nord dupa Brexit, scrie Politico.

Armata Republicana Irlandeza A DETONAT o bomba in Marea Britanie. Puteai sa vezi mingea de foc de pe strada (VIDEO)

O bomba introdusa intr-o masina a explodat, sambata seara, in orasul Londonderry din Marea Britanie, cu putin timp dupa ce politia primise un avertisment in acest sens, relateaza B1 TV. Anterior.

Marea Britanie: Vrajile si defectarea centralei termice, printre scuzele invocate de contribuabilii rau-platnici

Vrajile facute de soacra, frigul care impiedica scrisul pe tastatura dupa defectarea centralei termice si inaltimea fizica prea redusa pentru a ajunge la fantele cutiilor postale se numara printre cele mai amuzante si mai bizare scuze invocate de contribuabilii britanici care nu isi expediaza la timp declaratiile fiscale, relateaza Press Association, citata de Agerpres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )