Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ianis Hagi, mesaj emotionant pentru copiii care au facut galerie tricolorilor la meciul Romania-Norvegia

Antena3 Antena3,
Ianis Hagi, mesaj emotionant pentru copiii care au facut galerie tricolorilor la meciul Romania-Norvegia

Ianis Hagi a tinut sa le transmita un mesaj important copiilor care au facut galerie tricolorilorla meciul Romania-Norvegia, pe Arena Nationala. Desi el nu a intrat pe teren, fiul lui Gica Hagi a scris, pe. continuă pe Antena3

Ianis Hagi, impresionat de prezenta celor 30.000 de copii pe Arena Nationala. Le-a transmis un mesaj superb de multumire

Ianis Hagi a fost rezerva si nu a jucat niciun minut in partida Romania Norvegia, incheiata cu scorul de 1-1 in preliminariile Euro 2020, dar a fost impresionat de atmosfera creata de cei 30. 000 de copii care s-au aflat in tribune pe Arena Nationala. Fiul lui Gica Hagi i-a laudat pe micutii suporteri ai .

AS.com despre absenta lui Ianis Hagi la meciul cu Norvegia: E greu de inteles de ce Contra nu are incredere in fiul lui Gica Hagi

Cosmin Contra a decis sa il tina pe Ianis Hagi pe banca de rezerve la partida cu Norvegia, iar cotidianul spaniol AS a remarcat absenta jucatorului care in Insulele Feroe a purtat tricoul cu numarul zece. Jurnalistii spanioli nu isi explica de ce Contra nu are incredere in fiul lui Gica Hagi, precizand ca este unul dintre cei mai talentati si de viitor jucatori romani: Fara el, tricolorii nu au avut imaginatie in fata portii.

Dan Petrescu: Ianis Hagi merita numarul 10. El trebuie sa joace mereu titular la nationala

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, considera ca Ianis Hagi merita sa poarte tricoul cu numarul 10 la nationala Romaniei. Tehnicianul campioanei Romaniei a precizat ca jucatorul lui Genk ar trebui sa fie titular in fiecare meci.

Stefan Banica Jr., mesaj emotionant dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez: Doamna Isoscel nu a murit!

Gasca frumoasa din renumitul film Liceenii s-a despartit ieri de Iscoscel. Din pacate, scena teatrulul romanesc a pierdut inca un mare actor. Stefan Banica Jr. i-a adresat ultimul mesaj de adio marii actrite. Iata cum s-a despartit cantaretul de Tamara Buciuceanu Botez! Stefan Banica Jr. , mesaj dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez Tamara Buciuceanu Botez a .

Fuego, mesaj cutremurator dupa moartea care a intristat Romania: Draga mea, doamna Tamara. Ati plecat...

Fuego a fost profund afectat de moartea indragitei actrite Tamara Buciuceanu si a postat pe Facebook un mesaj emotionant in memoria doamnei teatrului romanesc.

a lansat un apel pe Facebook. Vedeta TV cere ajutor pentru copiii ei. Ce a patit

Revine la TV pe 21 octombrie. Fosta prezentatoare de la Kanal D a schimbat postul de televizune si va putea fi urmarita pe Antena Stars, in cadrul emisiunii Like a Stars. Vedeta are nevoie insa de o bona cu care sa isi lase copiii cat timp se afla pe platourile de filmare si .

Ianis Hagi, o problema nationala: Contra n-a mai suportat si a rabufnit inaintea meciului cu Norvegia

Atunci cand l-a convocat, dar nu i-a dat tricoul cu numarul 10, selectionerul a fost calcat in picioare, indirect, de Gheorghe Hagi. Acum, cand l-a titularizat si l-a facut si decar, Contra a fost criticat de Gica Popescu.

Ianis Hagi, liderul nationalei pe retelele sociale:Mesajul pe care l-a postat dupa ce a devenit decarul Romaniei

Gheorghe Hagi a mai invins o data: a dat cu pumnul in masa si a spus ca jucatorii care au purtat tricoul cu numarul 10 in preliminariile Euro 2020 nu sunt suficient de buni. Mesajul sau a fost receptionat imediat.

Copiii care s-au jucat FIFA pana au golit conturile parintilor

FIFA e un joc video care poate da dependenta, iar acesti copii au dus totul la extrem cand au cheltuit toti banii parintilor pe achizitii in joc. Patru copii din Marea Britanie au cheltuit.

Sfanta Parascheva i s-a aratat PREZICATOAREI din Carpati: MESAJ CUTREMURATOR pentru romani!

Maria Ghiorghiu a revenit cu un noumesaj tulburator pe blogul ei, in urma viziunilor avute.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )