Libnet.ro
UNICEF

14:00

Stefan Banica Jr., mesaj emotionant dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez: Doamna Isoscel nu a murit!

Playtech Playtech,
Stefan Banica Jr., mesaj emotionant dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez: Doamna Isoscel nu a murit!

Gasca frumoasa din renumitul film Liceenii s-a despartit ieri de Iscoscel. Din pacate, scena teatrulul romanesc a pierdut inca un mare actor. Stefan Banica Jr. i-a adresat ultimul mesaj de adio marii actrite. Iata cum s-a despartit cantaretul de Tamara Buciuceanu Botez! Stefan Banica Jr. , mesaj dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez Tamara Buciuceanu Botez a . continuă pe Playtech

Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea. Multumesc pentru tot ce m-ai invatat

Stefan Banica Jr. a transmis un mesaj de condoleante la moartea Tamarei Buciuceanu-Botez, precizand ca actrita a plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea.

Reactia Casei Regale dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu este una dintre figurile emblematice ale teatrului si filmului romanesc din ultimii 70 de ani, care lasa o urma de nesters in cultura romana, dupa o stralucita si lunga cariera.

Caru cu vedete: Mesajul lui Stefan Banica Jr dupa moartea Tamarei Buciuceanu: Multumesc pentru tot! Drum lin!; Wiz Khalifa are o noua iubita?

Pe urmele Nadiei, la dorinta mamei. Monica Rosu ne-a dezvaluit cine a impins-o catre gimnastica. 1,7 milioane de euro! Aceasta este suma stransa de fiica lui Gigi Becali din darul de nunta. Teodora s-a maritat sambata la Palatul Snagov cu Mihai Theodor Mincu.

Mesajele emotionante ale artistilor dupa moartea Tamarei Buciuceanu-Botez: Am lacrimi in ochi si sufletul trist. Era o lumina atunci cand urca pe scena

Numerosi actori, personalitati dar si politicieni si-au exprimat regretul la aflarea vestii ca marea actrita Tamara Buciuceanu-Botez a murit azi, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani.

Fuego, mesaj cutremurator dupa moartea care a intristat Romania: Draga mea, doamna Tamara. Ati plecat...

Fuego a fost profund afectat de moartea indragitei actrite Tamara Buciuceanu si a postat pe Facebook un mesaj emotionant in memoria doamnei teatrului romanesc.

La o zi dupa disparitia Tamarei Buciuceanu, teatrul romanesc e lovit de o noua tragedie

Lumea teatrului romanesc sufera o noua pierdere, dupa Tamara Buciuceanu Botez. Actorul si criticul AlexandruLazar a incett din viata la varsta de 86 de ani. UNITER deplange intr-un comunicat.

ROMANIA, iN LACRIMI! Fuego, mesaj cutremurator dupa MOARTEA care a intristat TARA!

Marea doamna a teatrului romanesc, Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viata, pe 15 octombrie. Dupa trecerea in nefiinta a uneia dintre cele mai iubite actrite din Romania au inceput sa curga.

Reactia Vioricai Dancila la auzul vestii despre moartea Tamarei Buciuceanu-Botez

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti seara, condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez. Actrita s-a stins din viata azi, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani.

Tamara Buciuceanu a murit. Stefan Banica Jr., reactie dupa trecerea in nefiinta a actritei: A plecat spre mai bine si nu a luat nimic cu ea

Tamara Buciuceanu a murit. Stefan Bancia Jr. s-a aratat profund indurerat de vestea trecerea sale in nefiinta, dar a spus ca personajele carora le-a dat viata actrita vor trai vesnic. Tamara.

Cine mosteneste, de fapt, averea Tamarei Buciuceanu Botez. Banii indragitei actrite ar putea ajunge la Ionica din Liceenii

Tamara Buciuceanu Botez a murit marti, pe 15 octombrie, dupa ce in urma cu cateva zile fusese internata in spital si acuza stari de rau. Nimeni nu se astepta ca actrita de legenda a scenei, dar si a filmului romanesc avea sa se stinga atat de repede. Cine mosteneste, de fapt, averea Tamarei Buciuceanu Botez .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )