Libnet.ro
UNICEF

17:16

Imagini inedite din Parlament. Cum a raspuns Majestatea Sa Margareta la marlania lui Basescu

Antena3 Antena3,
Imagini inedite din Parlament. Cum a raspuns Majestatea Sa Margareta la marlania lui Basescu

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei imagini inedite din Parlament, din timpul ceremoniei solemne dedicata Regelui Mihai. Majestatea Sa Margareta a avut o reactie. continuă pe Antena3

Traian Basescu, un nou atac la adresa Casei Regale, dupa incidentul din Parlament

Traian Basescu a fost ignorat in Parlament de Majestatea Sa Margareta, iar fostul sef de stat nu a lasat acest lucru netaxat. MIhai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei noul ata.

Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, va fi prezenta luni la sedinta solemna din Parlament, organizata in semn de omagiu fata de personalitatea Regelui Mihai, a transmis Biroul de presa al.

Informatii exclusive de ultima ora din Elvetia. Custodele Coroanei Romane, Margareta, si Principele Radu au plecat spre Romania

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si Principele Radu au plecat din Elvetia si sunt in drum spre Romania. Trimisul special Antena 3 in Elvetia, Sabina Iosub, a informat ca sunt multe.

Imagini incredibile din casa lui Ion Tiriac. Are patul cat o sufragerie - VIDEO

Ion Tiriac este omul cel mai bogat din Romania. in locuinta sa de 2. 500 de metri patrati are un dormitor in care doar patul are 16 metri patrati si este tapitat cu piele de elefant. Baile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )