Libnet.ro
UNICEF

19:00

Informatii exclusive de ultima ora din Elvetia. Custodele Coroanei Romane, Margareta, si Principele Radu au plecat spre Romania

Antena3 Antena3,
Informatii exclusive de ultima ora din Elvetia. Custodele Coroanei Romane, Margareta, si Principele Radu au plecat spre Romania

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si Principele Radu au plecat din Elvetia si sunt in drum spre Romania. Trimisul special Antena 3 in Elvetia, Sabina Iosub, a informat ca sunt multe. continuă pe Antena3

Imagini si informatii exclusive de ultima ora din Elvetia. Ce se intampla la capataiul Regelui Mihai

Sicriul in care va fi asezat Regele Mihai a fost adus joi seara la resedinta din Aubonne, Elvetia. Acolo au ajuns si cateva maicute si un preot. Sabina Iosub, trimisul special al Antena 3.

Informatii de ultima ora de la meteorologi. Mare atentie pentru aceste zone!

Lapovita si ninsorile lovesc Romania din acest weekend. Meteorologii au emis o informare de fenomene extreme, valabila de sambata dimineata pana duminica la ora 20. Sunt vizate.

Informatii de ultima ora de la Comisia Juridica. Iordache: Se simte presiune in randul magistratilor

Presedintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache,si-a justificat propunerea de modificare a regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat amendamentele sa fie.

Casa Regala, mesaj de ultima ora. Custodele Coroanei, Margareta: imi inchin viata si munca natiunii noastre

Custodele Coroanei, Margareta, afirma, intr-un comunicat catre tara, ca, dupace a fost chemataa fi urmasa bunului Rege Mihai, care i-a lasat ca.

Imagini emotionante cu doua dintre fiicele Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Principesa Maria au depus o coroana la resedinta din Elvetia - VIDEO

Imagini emotionante au fost filmate in exclusivitate de Antena 3 cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Principesa Maria. Altetele Sale au depus o.

LIVE TEXT Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara la ora 19.00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, face o declaratie catre tara de la ora 19. 00, dupa cum a anuntat Secretariatul Regal, marti, in urma mortii Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit / Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19,00

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, va face o declaratie catre tara, marti seara, la ora 19, anunta Secretariatul Regal, intr-un comunicat postat pe site-ul familiaregala. ro.

VIDEO Margareta, Custodele Coroanei, declaratie catre tara dupa moartea Regelui Mihai: Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul r

Margareta, Custodele Coroanei romane, noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a facut marti seara o declaratie catre tara, in urma mortii Regelui Mihai. Margareta a afirmat ca regele a fost o parte din fibra statului roman, iar intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Ea mai spune ca de acum incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei si ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporul roman, cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui sau.

Momente emotionante la resedinta regala din Elvetia. Cum a fost intampinata principesa Sofia de surorile sale

Principesa Sofia a ajuns din Franta la resedinta regala din Aubonne, Elvetia, unde a fost asteptata de surorile sale, de principesa Margareta, custodele Coroanei, dar si de principesa Maria, cea care a fost.

Daniel Funeriu, mesaj pentru Margareta, Custodele Coroanei: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, o critica pe Margareta, Custodele Coroanei Romane, reprosandu-i ca nu a facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )