Libnet.ro
UNICEF

15:30

inca un pacient transferat de la Sectia ATI a Spitalului Neamt a murit la Iasi

Adevărul Adevărul,
inca un pacient transferat de la Sectia ATI a Spitalului Neamt a murit la Iasi

Un pacient in varsta de 68 de ani, care a fost transferat in urma cu doua saptamani la Iasi, de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a murit in cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie. continuă pe Adevărul

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul in care au murit 10 pacienti

Asociatia Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, va construi din donatii un spital modular de Terapie Intensiva pentru pacientii COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul din seara de 14 noiembrie, in urma caruia au murit 10 pacienti, iar medicul Catalin Denciu a suferit arsuri grave. Este al doilea spital modular ATI pentru pacienti COVID construit de Daruieste Viata dupa cel din Bucuresti, din curtea spitalului Elias.

A mai murit un pacient transferat la Iasi in urma incendiului de la Spitalul Piatra Neamt A ramas in viata un singur pacient din cei 6 trimisi la Iasi

Inca un pacient cu COVID-19 transferat la Spitalul mobil din Lescani Iasi) in urma incendiului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt a murit miercuri. Din cei sase bolnavi transferati atunci la Iasi mai este in viata unul singur.

Bilantul deceselor in urma tragediei de la Piatra Neamt ajunge 13. Un alt pacient ranit grav in incendiu a decedat la Spitalul Letcani

Inca un pacient care se afla in Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt in momentul izbucnirii incendiului din 14 noiembrie a murit la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi, unde fusese transferat. Din cei sase bolnavi adusi la Iasi de la Spitalul din Piatra Neamt, doar unul se mai afla in viata, starea acestuia fiind una grava.

Prima plangere penala dupa incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Piatra Neamt. Rudele unui pacient care a ars de viu cer daune de 1 milion de euro - DOCUMENT

Prima plangere penala formulata de rudele unui pacient mort in incendiul din Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt a fost depusa la Parchetul General. Mama si fiul pacientului Ion Toma considera ca unitatea medicala este primul responsabil pentru tragedie si cer, prin avocat, daune de 1 milion de euro.

Nelu Tataru: inca doi pacienti au murit, dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Inca doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat ministrul sanatatii Nelu Tataru. Bilantul tragediei de saptamana trecuta ajunge astfel la 14 victime.

Revoltator! Ce mancare primeste un pacient de la ATI. Hrana nu isi justifica deloc banii decontati de spitale

Jurnalistul Vitalie Cojocari a postat pe Facebook un mesaj despre mancarea adusa la ATI bolnavilor de coronavirus. De altfel, acesta spune ca mancarea de spital nu trebuie sa fie proasta, ci poate fi sanatoasa dar placuta. Revoltator! Ce mancare primeste un pacient de la ATI Mancarea din spitalele romanesti inca un motiv sa evitati .

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, noi detalii in cazul anchetei deschisa dupa incendiul de la ATI Piatra Neamt

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, amrti, intr-o conferinta de presa, ca ancheta din dosarul tragediei de la Piatra Neamt este una complexa si este nevoie de realizarea unor expertize pentru a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )