Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nelu Tataru: inca doi pacienti au murit, dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: inca doi pacienti au murit, dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Inca doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani.

inca doi pacienti transferati in urma incendiului de la Piatra Neamt au murit

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca inca doi pacienti transferati de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt in urma incendiului, au decedat.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat ministrul sanatatii Nelu Tataru. Bilantul tragediei de saptamana trecuta ajunge astfel la 14 victime.

Ce i-a transmis Nelu Tataru sotiei doctorului erou. Momente halucinante

Incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a lasat in urma familii indurerate, copii fara parinti, dar si o sotie care se roaga pentru Catalin Denciu, cel care a incercat sa salveze pacienti din fata flacarilor. Declaratiile facute despre acesta de catre Ministrul Sanatatii au infuriat-o pe femeie. Iata ce i-a transmis apoi Nelu Tataru .

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Inca un pacient transferat de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de sambata, a murit, joi, la Spitalul de la Letcani, transmite Mediafax.

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va .

Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca liberalii isi propun sa reformeze din temelii sistemul sanitar din Romania. El a pr.

Doi pacienti transferati din Spitalul Piatra Neamt la Iasi au decedat

Inca doi bolnavi infectati cu Covid-19 aflati in sectia din Spitalul Piatra Neamt mistuita de flacar.

Germania: Medic arestat dupa ce ar fi ucis cu injectia letala doi pacienti COVID-19

Politia germana a arestat un medic din orasul Essen, suspectat ca a ucis cu injectie letala doi pacienti infectati cu coronavirus si care erau in stare grava. Barbatul, in varsta de 44 de ani, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )