Libnet.ro
UNICEF

09:00

incepe campania electorala pentru turul doi. Precizarile Autoritatii Electorale Permanente

Hotnews Hotnews,
 incepe campania electorala pentru turul doi. Precizarile Autoritatii Electorale Permanente

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale incepe vineri, de la ora 00,00, aceasta urmand a se incheia sambata, 23 noiembrie, la ora 7,00. Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca, potrivit legii, al doilea tur de scrutin are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii electorale, sub conducerea operatiunilor electorale de catre aceleasi birouri electorale si pe baza acelorasi liste de alegatori de la primul tur. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 A inceput campania electorala pentru turul al doilea

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale a inceput vineri si se va incheia sambata, 23 noiembrie 2019, ora 7:00. Al doilea tur de scrutin are loc in aceleasi sectii de.

Vineri incepe campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Precizarile AEP pentru romanii care voteaza in tara si in strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta, joi, printr-un comunicat de presa, ca la 15 noiembrie incepe campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, programat pe 24.

A inceput, oficial, campania pentru turul doi la prezidentiale

Campania electorala pentru al doilea tur a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va inch.

AUTORITATEA ELECTORALA: Valoarea totala a contributiilor inregistrate de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca valoarea totala a contributiilor depuse de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai depaseste 70,2 milioane de lei, finantare publica si privata. Cea mai mare suma din fonduri private a fost cheltuita pentru campania electorala a lui Mircea Diaconu, respectiv 15,9 milioane de lei, urmat de Theodor Paleologu - 7 milioane de lei, Dan Barna - 6,9 milioane de lei si Viorica Dancila - 1,6 milioane de lei. Pentru campania lui Klaus Iohannis s-au cheltuit 18 milioane de lei, dar a fost in totalitate subventia publica acordata PNL. Doar candidatii care au obtinut peste 3% din voturi vor primi inapoi banii si doar cei din finantarea privata.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput astazi

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila, transmite News. ro.

CNA: 15-23 noiembrie - campania electorala pentru cel de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor

Campania electorala pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale se va desfasura, potrivit Legii 3702004, in perioada 15 noiembrie - 23 noiembrie, informeaza Consiliul National al Audiovizualului CNA).

Precizari de la AEP pentru turul doi de la prezidentiale

Autoritatea Electorala Permanenta arata ca in data de 15 noiembrie, de la ora 00:00, incepe campania.

Cum va arata buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. BEC a dat aprobarea

Antena 3 a prezentat cum va arata buletinul de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Documentul a fost aprobat vineri de Biroul Electoral Central. Primul candidat care apare pe pagina este Klaus.

Sedinta de urgenta la PNL. Liberalii hotarasc strategia de campanie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Liberalii se reunesc in sedinta saptamanala a Biroului Executiv in care vor prezenta si aproba strategia de campanie pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dupa ce aceasta a fost discutata cu.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )