Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vineri incepe campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Precizarile AEP pentru romanii care voteaza in tara si in strainatate

B1 B1,
Vineri incepe campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Precizarile AEP pentru romanii care voteaza in tara si in strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta, joi, printr-un comunicat de presa, ca la 15 noiembrie incepe campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, programat pe 24. continuă pe B1

AUTORITATEA ELECTORALA: Valoarea totala a contributiilor inregistrate de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca valoarea totala a contributiilor depuse de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai depaseste 70,2 milioane de lei, finantare publica si privata. Cea mai mare suma din fonduri private a fost cheltuita pentru campania electorala a lui Mircea Diaconu, respectiv 15,9 milioane de lei, urmat de Theodor Paleologu - 7 milioane de lei, Dan Barna - 6,9 milioane de lei si Viorica Dancila - 1,6 milioane de lei. Pentru campania lui Klaus Iohannis s-au cheltuit 18 milioane de lei, dar a fost in totalitate subventia publica acordata PNL. Doar candidatii care au obtinut peste 3% din voturi vor primi inapoi banii si doar cei din finantarea privata.

CNA: 15-23 noiembrie - campania electorala pentru cel de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor

Campania electorala pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale se va desfasura, potrivit Legii 3702004, in perioada 15 noiembrie - 23 noiembrie, informeaza Consiliul National al Audiovizualului CNA).

Ion Cristoiu, predictie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale: O rasturnare cum a fost in 2014 este imposibila

Ion Cristoiu a explicat la Antena 3 ce crede ca se va intampla in turul doi al alegerilor prezidentiale. Jurnalistul a precizat ca nu cede ca va exista o rasturnare de situatie, prin urmare Klaus Iohannis va.

Sedinta de urgenta la PNL. Liberalii hotarasc strategia de campanie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Liberalii se reunesc in sedinta saptamanala a Biroului Executiv in care vor prezenta si aproba strategia de campanie pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dupa ce aceasta a fost discutata cu.

Precizari de la AEP pentru turul doi de la prezidentiale

Autoritatea Electorala Permanenta arata ca in data de 15 noiembrie, de la ora 00:00, incepe campania.

Mesajul unui primar PSD catre cetateni pentru turul doi al alegerilor. Votati cum va duce constiinta

Mihai Neata, primarul social-democrat al comunei vrancene Milcovul se afla la al doilea mandat de edil. in primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, candidatul partidului pe care il reprezinta, a fost invins in mod clar in comuna sa de Klaus Iohannis, candidatul liberalilor.

Strategia lui Dancila pentru turul doi al prezidentialelor: O vizita in Diaspora, mai multe deplasari in tara si eventuale excluderi din PSD

Presedintele PSD Viorica Dancila a convocat CEX pentru marti dupa amiaza pentru o discutie privind strategia PSD pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 24 noiembrie. Potrivit unor surse.

Universitatea din Bucuresti si Europa FM ii invita pe Iohannis si Dancila la o dezbatere pentru turul doi. Cand si unde ar urma sa aiba loc

Universitatea din Bucuresti si postul de radio Europa FM lanseaza o invitatie publica la dezbatere celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Cele doua institutii propun ca dezbaterea sa aiba loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 19. 00, in Aula Magna a Facultatii de Drept.

Liderii PSD, sedinta CEx de urgenta. Se pregateste strategia pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti, de la ora 16,00, a anuntat Biroul de presa partidului. Presedintele PSD, Viorica Dancila, preciza luni ca in cadrul sedintei urmeaza sa fie.

Alianta USR-PLUS isi indeamna simpatizantii sa voteze cu Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Alianta USR-PLUS ii indeamna pe membrii si simpatizantii sai sa participe la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie si sa voteze cu Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al celor doua formatiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )