Libnet.ro
UNICEF

13:30

A iNCEPUT RAZBOIUL! E macel in Israe si in Fasia Gaza! Mai multe victime au fost semnalate! INFORMATII DE ULTIM MOMENT

B1 B1,
A iNCEPUT RAZBOIUL! E macel in Israe si in Fasia Gaza! Mai multe victime au fost semnalate! INFORMATII DE ULTIM MOMENT

Saisprezece persoane au fost ranite miercuri in Israel dupa ce 36 de rachete au fost lansate pe parcursul zilei din Fasia Gaza, din enclavele controlate de gruparea Hamas. Proiectilele au lovit regiunea de sud a t. continuă pe B1

Mai multe autovehicule in flacari in afara unei inchisori din Marea Britanie, dupa ce doi mascati inarmati au fost vazuti fugind de la locul incidentului

Mai multe masini au luat foc in afara inchisorii din Birmingham, dupa ce doi barbati mascati inarmati cu arme de foc au fost vazuti de fugind de la locul incidentului, a spus politia. Politia.

Rusia: Avortul, interzis temporar in mai multe regiuni, in cadrul unei campanii pro-viata condusa de sotia lui Medvedev

Avorturile au fost temporar interzise in mai multe regiuni din Rusia, in cadrul campaniei Da-mi viata!, derulata in ultimii ani de fundatia condusa de Svetlana Medvedeva, sotia premierului rus Dmitri.

Coreea de Nord a importat de 9 ori mai multe petrol dect i permiteau sanctiunile ONU - raport

In intervalul 2015-2017, in ciuda restrictiilor impuse de catre Organizatia Natiunilor Unite, Coreea de Nord a importat de noua ori mai mult petrol rafinat decat ii este permis, sursele fiind China si Federatia Rusa, arata o analiza publicata de Asan Institute for Policy Studies, citata de Mediafax.

Care este greutatea ideala. Indicatorul care iti explica mai multe decat oglinda

Atunci cand fie starea de sanatate, fie imaginea din oglinda ne face sa ne gandim de doua ori daca nu cumva avem probleme cu sanatatea, un prim raspuns ar putea fi valoarea indicelului de masa corporala, un etalon care ne ghideaza mai mult decat parerile subiective ale cunoscutilor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )