Libnet.ro
UNICEF

05:45

Incident la inmormantarea comentatorului Cristian Topescu

B1 B1,
Incident la inmormantarea comentatorului Cristian Topescu

Cristian Topescu este inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea din Bucuresti. Sute de oameni au venit la slujba religioasa pentru a-si lua ramas-bun de la marele comentator sportiv. in timpul predicii, unui b. continuă pe B1

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat chiar langa sicriu

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat in multime si a fost purtat pe brate pentru a i se acorda primul ajutor. Nu se cunosc cauzele care au dus la acest incident, insa pare ca.

Gestul tulburator facut de un barbat la inmormantarea lui Cristian Topescu

Un barbat care a fost prezent la inmormantarea lui Cristian Topescu a facut un gest de-a dreptul tulburator. Barbatul a ingenuncheat langa sicriul cu trupul neinsufletit al marelui comentator sportiv in.

Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Cristian Topescu a fost inmormantat vineri cu onoruri militare. Fostul mare comentator sportiv a fost condus pe ultimul drum de familie si de toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat. Citeste.

Reactii politice dupa moartea lui Cristian Topescu. Ce au spus Basescu, Dragnea, Iohannis si Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

Liderii celor mai mari partide politice din Romania si-au exprimat regretul pentru moartea comentatorului Cristian Topescu. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost printre primii care au transmis un mesaj, mai ales ca fostul comentator a fost si parlamentar al PNL mandatul 2008-2012.

Dumitru Graur: Cristian Topescu a fost un om de televiziune extraordinar

Comentatorul sportiv Dumitru Graur si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a lui Cristian Topescu. Este un moment greu prin care trecem si pe care il simtim cu totii. Disparitia lui Cristian.

Cristian Topescu si vocea de Zeccceeeee s-au stins. Moartea comentatorului sportiv care facea victorie din orice nfrngere. n comunismul rece

Cristian Topescu era comentator sportiv. Avea un dar rar: vocea. Da, vocea lui te ungea pe suflet. De ce era nevoie de asa ceva? Pentru ca era comunism si urat in viata noastra. Pentru ca sportul romanesc a fost plin de infrangeri.

Cine a fost Cristian Topescu - BIOGRAFIE

Cristian Topescu n. 26 martie 1937, Bucuresti) a fost un comentator sportiv si politician roman. Este tatal prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. in urma unui decret.

Cristian Topescu a murit. Ce marturisea celebrul comentator sportiv despre meseria de jurnalist sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Dupa cum se observa si astazi, a face comentariu sportiv nu este o indeletnicire total lipsita de pericole. Inainte.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )