Libnet.ro
UNICEF

11:45

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

Antena3 Antena3,
A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa. continuă pe Antena3

A murit Cristian Topescu

Cristian Topescu a murit, potrivit Digi 24. Fostul comentator sportiv era internat la Spitalul Elias din Capitala dupa ce fusese adus martea trecuta de urgenta la unitatea spitaliceasca.

A murit Cristian Topescu

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit marti, la varsta de 81 de ani. El era internat de o satamana la Spitalul Elias. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si.

A murit Cristian Topescu

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit marti, la varsta de 81 de ani. In urma cu o saptamana, el a fost internat de urgenta la Spitalul Elias, scrie Digi24 .

A murit Cristian Topescu (VIDEO)

UPDATE: Cristian Topescu a murit la ora 16:00, in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil, a anuntat Spitalul Elias. Acesta va fi inmormantat cu onoruri militare. Cristian George Topescu, in.

FOTO A murit Cristian Topescu. Reputatul comentator sportiv s-a stins la varsta de 81 de ani

La aproape o saptamana dupa ce a fost internat de urgenta la Spitalul Elias, fostul mare comentator s-a stins din viata.

Cristian Topescu a incetat din viata

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu, in varsta de 81 de ani, a incetat din viata, astazi.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

Cristian Topescu a murit. Nadia Comaneci: Momentele de la Montreal nu au culoare fara vocea lui. Eu m-am simtit ca un copilas al lui

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

Cine a fost Cristian Topescu - BIOGRAFIE

Cristian Topescu n. 26 martie 1937, Bucuresti) a fost un comentator sportiv si politician roman. Este tatal prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. in urma unui decret.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )