Libnet.ro
UNICEF

07:15

incurajare inedita pentru Simona Halep! Ce i-a strigat un spectator din tribuna la meciul cu Bouchard de la Dubai

Adevărul Adevărul,
incurajare inedita pentru Simona Halep! Ce i-a strigat un spectator din tribuna la meciul cu Bouchard de la Dubai

Simona Halep a facut un meci foarte bun in debutul turneului de la Dubai, unde a trecut destul de clar de Eugenie Bouchard. continuă pe Adevărul

Calificare pentru Simona Halep in sferturi la Dubai

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului de la Dubai dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata Lesiei Tsurenko, scor 6-3, 7-5.

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Palmares impresionant pentru Simona Halep in intalnirile directe

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Simona Halepse va duela in optimile turneului de la Dubai cuLesia Tsurenko. HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Halep si Tsurenko au fost adversare saptamana.

Culoar bun pentru Simona Halep la Dubai. Care e programul optimilor si de cine trebuie sa mai treaca jucatoarea noastra pentru a ajunge in finala

Simona Halep este in optimile de finala ale turneului de la Dubai, unde va juca azi impotriva ucrainenecei Lesia Tsurenko.

Zi importanta pentru Simona Halep! Ce titlu poate primi azi cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei

Simona Halep este angrenata la turneul de la Dubai, dar poate primi azi, de la distanta, cel mai important trofeu din cariera ei.

DigiSport: Gestul care i-a fost fatal lui Van Cleemput. Motivul real pentru care Simona Halep a renuntat la colaborare

Simona Halep s-a despartit de Thierry van Cleemput, motivul invocat fiind lipsa de chimie dintre cei doi. Totusi, altele au fost lucrurile care au deranjat-o pe sportiva noastra si care au dus la ruptura neasteptata dintre cei doi.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI. Halep e favorita, dar...

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe Eugenie Bouchard in runda a doua a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu pr.

Simona Halep vs Eugenie Bouchard/ Tenisul, retelele de socializare si ce trebuie sa faca Simona pentru a evita surprizele neplacute

2014 a fost anul de gratie pentru jucatoarea desprinsa parca de la prezentarile de moda. De atunci, cariera lui Eugenie Bouchard a tot luat-o la vale, canadianca avand saptamani bune petrecute in apropierea locului 100 mondial. Acum se afla pe 79 in lume si o va intalni pe Simona Halep in turul doi de la Dubai. Meciul va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 12:00).

Thierry Van Cleemput: Nu am armele necesare sa o ajut pe Simona Halep. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru un salariu

Colaborarea dintre Simona Halep si Thierry Van Cleemput s-a incheiat dupa un singur turneu, cel de la Doha acolo unde Simona a ajuns pana in finala). Antrenorul a discutat cu presa din Belgia si a fost cat se poate de sincer: Nu aveam armele necesare sa o ajut pe Simona. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru a avea un salariu.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-3, 7-5 / Halep, calificata n sferturi - A saptea victorie consecutiva cu jucatoarea din Ucraina

Simona Halep a obtinut a doua victorie in fata Lesiei Tsurenko 23 WTA) in doar o saptamana. Dupa succesul de la Doha, numarul 2 WTA a invins-o pe jucatoarea din Ucraina si la Dubai, asigurandu-si calificarea in sferturile competitiei. A fost 6-3, 7-5 pentru Halep, dupa un meci cu multe schimburi lungi, dar si erori din partea ambelor jucatoare.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 7-6(4), 6-4/ Halep, n optimi dupa un meci echilibrat cu Bouchard

Cu o usoara oboseala acumulata dupa victoriile din ultima perioada, Simona Halep nu a fost in prima parte a meciului la un nivel foarte ridicat a avut in total 23 de erori nefortate), numarul doi mondial castigand cu dificultate primul set 7-64)). Lucrurile s-au mai asezat in a doua mansa, una in care Simona a produs un tenis mai aproape de ceea ce poate oferi intr-o zi buna 6-4). Eugenie Bouchard a reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultima perioada, jocul canadiancei fiind unul solid la total, doar noua puncte a avut in plus Halep). Dupa o victorie in doua seturi o ora si 42 de minute), Simona se califica in optimile turneului Premier 5 de la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )