Libnet.ro
UNICEF

18:30

INTERVIU Maia Sandu. Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria Republicii Moldova. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii opozitiei, suntem urmariti de politie, ne sunt interceptate telefoanele, ne-a fost deschis un dosar pe

Hotnews Hotnews,
 INTERVIU Maia Sandu. Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria Republicii Moldova. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii opozitiei, suntem urmariti de politie, ne sunt interceptate telefoanele, ne-a fost deschis un dosar pe

Maia Sandu: Abuzurile guvernarii au inceput cu mult inainte de inceperea campaniei electorale si au devenit sufocante in aceste zile. Statul este capturat si institutiile sale sunt folosite impotriva opozitiei. Regimul actual a schimbat sistemul electoral in pofida obiectiilor partenerilor externi, si-a subordonat administratia publica centrala si locala, si-a numit oameni loiali in pozitiile-cheie, inclusiv la Curtea Constitutionala, la Comisia Electorala Centrala, in procuratura, in instantele de judecata si foloseste toate aceste resurse administrative pentru a frauda alegerile. Campania electorala este dominata de dezinformare si stiri false. continuă pe Hotnews

Maia Sandu: Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii Opozitiei, suntem urmariti si avem suspiciuni rezonabile sa credem ca regimul a incercat sa ne otraveasca

O imagine cu adevarat cutremuratoare asupra scenei politice din Republica Moldova este descrisa de liderul pro-european Maia Sandu, intr-un interviu pentru contributors. ro. Pe 24 februarie vor avea loc alegeri.

DIETA. Factorii care iti saboteaza dieta. Care sunt cele mai comune capcane

Ti-ai propus sa slabesti, dar dietan-a dat niciun rezultat, de mai bine de o luna. Cel mai probabil faci una dintre acele greselile comune in materie de diete. Nutritionistul Sarah.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta

Terapia prin arta este inainte de toate o forma de expresie ce ajuta o persoana sa isi exteriorizeze sentimente sau emotii prin desen, pictura, colaje sau modelaj. Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta aflati din materialul de mai jos.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor

De la fobia de intuneric, de spatiile inchise si pana la frica de singuratate, fiecare persoana poarta in suflet anumite temeri. Experientele din viata de zi cu zi pot da nastere acestor frici, insa si zo.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

Studiu: in ce domenii se fac cele mai multe concedieri

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) la nivelul economiei nationale arata ca numai 15,34% din totalul contractelor de munca pentru norma intreaga CIM) au salariul brut peste 4. 500 lei, in timp ce 39,20% abia luau salariul minim pe economie. Studiul arata si care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, dar si cele mai multe concedieri.

Harta calitatii drumurilor din Romania. Care sunt cele mai bune si cele mai rele

Soferii din Romania au la dispozitie o harta a calitatii drumurilor din Romania, realizata de membrii Asociatiei Pro Infrastructura.

Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Cele mai ieftine masini hibrid plug-in pe care sa le cumperi in Romania

Cele mai ieftine masini hibrid plug-in din Romania nu sunt chiar atat de ieftine, dar s-ar putea sa te scuteasca ulterior de pretul carburantului. Daca nu ai curajul si nici banii necesari ca.

Multe firme isi vor inchide portile in 2019 - 2020. Care sunt cele mai afectate domenii

Instabilitatea fiscala, presiunea pusa de stat pe bugetele companiilor si lipsa investitiilor pe termen mediu si lung sau existenta acestora la un nivel moderat va duce multe dintre firmele romanesti in incapacitatea de a-si putea derula activitatea, multe dintre acestea preferand sa intre in insolventa, considera analistii Coface.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )