Libnet.ro
UNICEF

06:15

Investitie de 14,8 milioane de euro la Spitalul de Urgenta din Galati

Adevărul Adevărul,
Investitie de 14,8 milioane de euro la Spitalul de Urgenta din Galati

Proiectul este coordonat de Consiliul Judetean Galati, dar cea mai mare parte a sumei este asigurata de la Uniunea Europeana si de la Guvern. De fapt, CJ va contribui cu 1,4 milioane de lei din cele peste 69,2 milioane de lei ce vor fi cheltuite in total. continuă pe Adevărul

Imagini socante in Spitalul de Urgenta din Brasov! O asistenta a fost atacata de un pacient baut

Imagini socante filmate de camerele de supraveghere la Spitalul Judetean Brasov. Un pacient aflat in stare de ebrietate a incercat sa fuga atunci cand o asistenta a vrut sa ii ia probe de sange. in goana.

Anunta 3 milioane euro pentru modernizarea fabricii Ramplast

Dynamic Selling Group a anuntat astazi finalizarea procesului de preluare a activelor Ramplast printr-o tranzactie de peste 3 milioane euro, inclusiv TVA, si ca urmeaza sa investeasca 3 milioane euro in urmatorii doi ani in modernizarea fabricii pe care a achizitonat-o de la Oltchim, relateaza News. ro.

Ploua in noua Sala a Sporturilor din Targu Jiu, inaugurata in urma cu trei luni. A costat peste doua milioane de euro

La fiecare ploaie, apa se infiltreaza prin acoperisul noii Sali a Sporturilor din municipiul Targu Jiu, care a fost inaugurata in urma cu aproximativ trei luni.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ pe un rulaj de 4,63 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 21,64 milioane de lei 4,63 milioane de euro).

Fonduri UE de 3,5 milioane euro n total, pentru formare profesionala. Ghidul solicitantului

Firmele, organizatiile de patroni si alti potentiali solicitanti pot depune proiecte pentr a fi finantate dintr-un buget total de 3,5 milioane de euro, pentru dezvoltarea profesionala a unor persoane defavorizate din zona Deltei Dunarii, in contextul actual al crizei fortei de munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )