Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis, dupa referendum: Romania apartine tuturor romanilor! Trebuie sa trecem peste discursul urii. Sa privim spre viitor fara spaime provocate de pericole imaginare

B1 B1,
Iohannis, dupa referendum: Romania apartine tuturor romanilor! Trebuie sa trecem peste discursul urii. Sa privim spre viitor fara spaime provocate de pericole imaginare

Klaus Iohannis lanseaza un apel la unitate. Presedintele a sustinut ca in campania premergatoare referendumului privind familia traditionala s-a manifestat un discurs al urii, ce trebuie lasat in urma. Tot. continuă pe B1

Iohannis, prima iesire publica dupa referendum: Romnia apartine tuturor romnilor. Desi diferiti, suntem toti romni si vrem sa mergem mai departe mpreuna

In prima iesire publica dupa referendum, cu ocazia ceremoniei de decorare a unor supravietuitori ai Holocaustului, presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca pacea sociala a fost pusa in pericol in Romania, dand exemplul referendumul pentru familie. Romania apartine tuturor romanilor. Desi diferiti, suntem toti romani si vrem sa mergem mai departe impreuna, a spus seful statului.

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei este primul referendum din Romania care se face in urma unei initiative civice. Campania care s-a facut a urmat 11 pasi. Iata.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa referendum

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in urma rezultatului de la referendumul pentru familie, care a avut loc in zilele de 6 si 7 octombrie 2018. Seful statului sustine ca desi diferiti, suntem toti rom.

Iohannis, prima reactie dupa referendum: Desi diferiti, suntem toti romani

Discriminarea unei minoritati doar pe baza faptului ca nu are aceleasi credinte, valori, religie sau origine ca majoritatea reprezinta o abordare care ne duce cu gandul la anii intunecati ai dictaturilor, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis.

Senator PSD, dupa esecul de la Referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca-i pasa de valorile morale

Senatorul PSD de Gorj, Florin Carciumaru, a postat un mesaj pe contul de Facebook, dupa esecul de la Referendumul pentru redefinirea casatoriei in Constitutie.

Dan Barna, despre referendum: Romania este o natiune toleranta, care a refuzat sa faca pasi inapoi

Liderul USR, Dan Barna, a avut o prima reactie, dupa ce BEC a anuntat o prezenta extrem de mica la referendumul privind familia traditionala. El a spus ca Romania de luni va fi aceeasi ca Romania de.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

intrebarea unui cunoscut preot dupa referendum: De ce nu ne-a auzit poporul?

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, care a sustinut activ referendumul pentru modificarea Constitutiei, se intreaba unde a gresit Biserica. Dupa aflarea rezultatelor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )