Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iranul neaga ca ar fi cerut o intalnire cu Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iranul neaga ca ar fi cerut o intalnire cu Trump

Iranul nu a cerut o intalnire cu presedintele american, Donald Trump, conform purtatorului de cuvant al Ministerului de Externe, Bahram Qassemi, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Iranul neaga ca ar fi cerut o intalnire cu Trump

Iranul nu a cerut o intalnire cu presedintele american Donald Trump, conform purtatorului de cuvant al Ministerului de Externe Bahram Qassemi, scrie Reuters.

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

Trump in razboi cu oficialii FBI

Presedintele american Donald Trump a declarat ca mai multi aliati apropiati ai Statelor Unite l-au sunat pentru a-si exprima ingrijorarea cu privire la decizia sa de a declasifica o multime de documente referitoare la primele zile ale anchetei politiei federale FBI) cu privire la Rusia, relateaza The Associated Press.

Trump le-a sugerat spaniolilor sa ridice un zid in Sahara pentru a opri imigrantii

Presedintele american Donald Trump a sugerat Guvernului spaniol sa construiasca un zid in Sahara pentru o opri migratia, masura pe care a promovat-o si in campania sa electorala, propunand construirea unui zid mare si frumos de-a lungul granitei dintre SUA si Mexic, scrie The Guardian.

Trump: Ar fi regretabil daca femeia care l-a acuzat pe Kavanaugh de agresiune sexuala nu ar depune marturie n Senat

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri ca ar fi regretabil daca femeia care l-a acuzat de agresiune sexuala pe candidatul propus pentru functia de judecator al Curtii Supreme de Justitie a SUA, Brett Kavanaugh, nu ar depune marturie in fata senatorilor, relateaza AFP.

Trump merge n statul Carolina de Nord, afectat de inundatii masive

Presedintele american Donald Trump va vizita miercuri statul Carolina de Nord, afectat de inundatii majore in urma uraganului Florence, soldat cu cel putin 32 de morti in trei state americane, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Trump, despre Juncker: E un tip dur. imi place. As vrea sa negocieze pentru mine

Presedintele american Donald Trump a laudat calitatile de negociator ale lui Jean-Claude Juncker, afirmand despre seful Comisiei Europene CE) ca e un tip dur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )