Libnet.ro
UNICEF

23:15

ISMB cere scolilor supravegherea atenta a elevilor dupa cazul politistului acuzat de pedofilie

Adevărul Adevărul,
ISMB cere scolilor supravegherea atenta a elevilor dupa cazul politistului acuzat de pedofilie

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) va trimite, in scoli, o nota prin care va cere supravegherea mai atenta a elevilor, comunicarea corecta a orarului copiilor, dar si sedinte cu parintii in legatura cu siguranta celor mici in drumul spre scoala sau spre casa. continuă pe Adevărul

Dragnea cere ancheta la varful Politiei, dupa cazul agentului acuzat de pedofilie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii cere ministrului de Interne sa cheme la raport sefii Politiei in cazul politistului suspect de pedofilie de la Rutiera. Dragnea spune ca lucrurile nu pot r?.

Carmen Dan, fara nicio masura dupa cazul politistului-pedofil: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, probabil au apreciat ca nu exista responsabilitate (VIDEO)

Marti dimineata, ministrul Carmen Dan a aparut pentru prima data public dupa izbucnirea scandalului urias din interiorul Politiei ca urmare a descoperirii faptului ca pedofilul cautat de peste 3 zile de.

Masuri radicale la Ministerul de Interne, dupa cazul pedofilului politist. Ce a hotarat Carmen Dan

Ministerul Afacerilor Interne sustine, referitor la cazul agentului suspectat de fapte de pedofilie, ca este nevoie de o reforma a sistemului, precizand ca toti sefii din politie care au ascuns.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )