Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea cere ancheta la varful Politiei, dupa cazul agentului acuzat de pedofilie

Antena3 Antena3,
Dragnea cere ancheta la varful Politiei, dupa cazul agentului acuzat de pedofilie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii cere ministrului de Interne sa cheme la raport sefii Politiei in cazul politistului suspect de pedofilie de la Rutiera. Dragnea spune ca lucrurile nu pot r?. continuă pe Antena3

Carmen Dan: Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic/ Nu ma interesa ancheta, ci mecanismele prin care un politist cu probleme comportamentale poate ramane in plan operativ

Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic, este strict o decizie manageriala, a declarat marti, la Antena 3, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Masuri radicale la Ministerul de Interne, dupa cazul pedofilului politist. Ce a hotarat Carmen Dan

Ministerul Afacerilor Interne sustine, referitor la cazul agentului suspectat de fapte de pedofilie, ca este nevoie de o reforma a sistemului, precizand ca toti sefii din politie care au ascuns.

Arad: Ancheta a Politiei dupa ce doi barbati au fost gasiti morti intr-o casa, in urma consumului unor substante inca neidentificate

Politistii au inceput o ancheta pentru omor din culpa dupa ce intr-o casa din municipiul Arad au fost descoperite cadavrele a doi barbati, care nu prezentau urme de violente pe corp, insa despre care anchetatorii cred ca au consumat substante periculoase, care urmeaza sa fie identificate in urma efectuarii necropsiei, relateaza News. ro.

Carmen Dan: Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic

Decizia de a cere schimbarea sefului Politiei Romane nu are legatura cu spectrul politic, este strict o decizie manageriala, a declarat marti, la Antena 3, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

ISMB cere scolilor supravegherea atenta a elevilor dupa cazul politistului acuzat de pedofilie

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) va trimite, in scoli, o nota prin care va cere supravegherea mai atenta a elevilor, comunicarea corecta a orarului copiilor, dar si sedinte cu parintii in legatura cu siguranta celor mici in drumul spre scoala sau spre casa.

Carmen Dan, fara nicio masura dupa cazul politistului-pedofil: Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, probabil au apreciat ca nu exista responsabilitate (VIDEO)

Marti dimineata, ministrul Carmen Dan a aparut pentru prima data public dupa izbucnirea scandalului urias din interiorul Politiei ca urmare a descoperirii faptului ca pedofilul cautat de peste 3 zile de.

Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Mihai Tudose se va intalni miercuri cu Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea vine dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi public ca i-a cerut premierului sa il inlocuiasca pe Despescu dupa criza politistului pedofil. Decizia finala privind eventuala demitere a sefului Politiei ii revine premierului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )