Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica. Premierul, obligat sa ceara vot de incredere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica. Premierul, obligat sa ceara vot de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca deciziile sale privind punerea in aplicare a hotararii Curtii Constitutionale vor fi luate dupa publicarea motivarii de catre CCR si a reiterat ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se prezinte in. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica Guvernul e obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere

Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca presedintele este obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de premier, dar nu si sa numeasca ministri plini, nu schimba cu nimic situatia politica actuala iar Viorica Dancila este obligata sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere.

Barna, dupa decizia CCR: Iohannis a obtinut doar o amanare care n-a ajutat la nimic

Liderul USR, Dan Barna, sustine, dupa decizia CCR privind numirea ministrilor, ca presedintele Klaus.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

IOHANNIS, DUPA DECIZIA CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere, iar blocajele privind revocarile si numirea interimarilor sunt generate de refuzul premierului de a merge in Parlament.

Iohannis, dupa decizia CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mea.

Dancila, dupa decizia CCR: Iohannis a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare. Voi merge in Parlament

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis ca, in urma deciziei CCR, sa semneze de indata decretele de revocare a ministrilor remaniati si sa isi indeplineasca atributiile respectand Constitutia pe care, in ultima perioada, a calcat-o in picioare in mod constient.

Mihai Fifor, despre decizia CCR: E o victorie a PSD Niciodata nu s-a pus problema ca Guvernul Dancila sa nu mearga in Parlament

Vicepremierul Mihai Fifor a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este o victorie a PSD care arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia in privinta numirii ministrilor.

Mihai Fifor, reactie la decizia CCR: Este o victorie pentru noi. Guvernul este pregatit sa mearga in Parlament

Decizia Curtii Constitutionale arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia in privinta ministrilor, aceasta fiind o victorie pentru social-democrati, a declarat miercuri.

Sorin Rosca Stanescu: Decizia CCR este o sanctiune morala teribila impotriva presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul cu presedintele Iohannis. Este o sanctiune morala teribila impotriva.

Fifor: Decizia CCR - o victorie pentru noi. Guvernul oricum merge in Parlament

Decizia Curtii Constitutionale arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia .

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )