Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fifor: Decizia CCR - o victorie pentru noi. Guvernul oricum merge in Parlament

România Liberă România Liberă,
Fifor: Decizia CCR - o victorie pentru noi. Guvernul oricum merge in Parlament

Decizia Curtii Constitutionale arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia . continuă pe România Liberă

Mihai Fifor, reactie la decizia CCR: Este o victorie pentru noi. Guvernul este pregatit sa mearga in Parlament

Decizia Curtii Constitutionale arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia in privinta ministrilor, aceasta fiind o victorie pentru social-democrati, a declarat miercuri.

MARCEL CIOLACU: Decizia CCR - obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei este obligatorie pentru toata lumea.

Mihai Fifor, despre decizia CCR: E o victorie a PSD Niciodata nu s-a pus problema ca Guvernul Dancila sa nu mearga in Parlament

Vicepremierul Mihai Fifor a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este o victorie a PSD care arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia in privinta numirii ministrilor.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu: Decizia CCR e obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus miercuri ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei este obligatorie pentru toata lumea. Nu o sa comentez o decizie a CCR. Este obligatorie pentru to.

IOHANNIS, DUPA DECIZIA CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere, iar blocajele privind revocarile si numirea interimarilor sunt generate de refuzul premierului de a merge in Parlament.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea: Decizia CCR este normala, corecta, e in spiritul Constitutiei

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul institutional cu presedintele Klaus Iohannis. Radu Oprea e de parere ca.

Nicusor Dan: Decizia CCR de miercuri ar putea conduce la un nou conflict constitutional intre presedintele Iohannis si premierul Dancila (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2020, a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca decizia CCR de astazi ar putea sa conduca la un nou conflict constitutional.

Sorin Rosca Stanescu: Decizia CCR este o sanctiune morala teribila impotriva presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul cu presedintele Iohannis. Este o sanctiune morala teribila impotriva.

Augustin Zegrean explica decizia CCR: Premierul Dancila are obligatia de a se prezenta in Parlament. Ea nu poate sa ramana cu interimarii mai mult de 45 de zile

Fostul judecator al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat in emisiunea prezentata de Silviu Manastire, Dosar de politician decizia CCR de miercuri, potrivit careia Iohannis este obligat sa.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )