Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis, la summitul PPE de la Bucuresti: Actuala guvernare e un esec

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, la summitul PPE de la Bucuresti: Actuala guvernare e un esec

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul PPE de la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia se lanseaza candidatii PNL la alegerile europarlamentare. Ma bucur nespus de mult si sunt emotionat sa. continuă pe Antena3

VIDEO Iohannis: PSD a imbracat haina falsului patriotism, are un mod cinic si iresponsabil de a face politica / Votul e cea mai buna forma de sanctiune la discursul populist si demagogic

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, in discursul sustinut la summitul PPE de la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia se lanseaza candidatii PNL la alegerile europarlamentare. PSD a imbracat haina falsului patriotism, are un mod cinic si iresponsabil de a face politica, a spus seful statului, acuzandu-i pe social-democrati ca induc oamenilor teama in Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa voteze lista PNL la euroalegeri: PSD a imbracat haina falsa a patriotismului. E cinic/ Ce ne trebuie? Votul romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Summitul PPE de la Bucuresti, prilej cu care seful statului a cerut romanilor sa voteze lista PNL la urmatoarele alegeri. De asemmenea, seful statului a lansat un atac la PSD.

Iohannis si Weber, la summitul PPE ce are loc sambata la Bucuresti

PNL organizeaza sambata, la Bucuresti, la Romexpo, Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, eveniment la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

LIVEVIDEO Iohannis si Weber, la summitul PPE ce are loc sambata la Bucuresti

PNL organizeaza sambata, la Bucuresti, la Romexpo, Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, eveniment la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European se desfasoara astazi, la Bucuresti. Participa Manfred Weber si Klaus Iohannis

Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European se desfasoara, astazi, la Bucuresti, iar la reuniune vor participa Manfred Weber si Klaus Iohannis.

Lovitura devastatoare in instanta pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis este dat in judecata de judecatoarea Camelia Bogdan. A fost publicata motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti cu privire la decretul privind seful Statului Major al Armate.

KLAUS IOHANNIS: Sectorul privat este defaimat de politicieni tributari reflexelor comuniste

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi ca sectorul privat, atat de defaimat de unii politicieni tributari reflexelor comuniste, autoritariste, merita apreciat pentru angajamentul de a fi tot mai prezent in viata comunitatii.

11 asemanari intre Klaus Iohannis si Traian Basescu

Adrian Ursu a prezentat la Previziuni 11 asemanari intre actualul si fostul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis si Traian Basescu. Boala caselor Sase la Iohannis, vreo patru succesive la.

Liviu Dragnea, prima reactie la criticile lui Klaus Iohannis: Lenesul de la Cotroceni, cand se mai trezeste, zice Ce rau pot sa mai fac azi?

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis in care a criticat PSD-ul. Stire in curs .

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )