Libnet.ro
UNICEF

06:45

Kovesi, data pe mana CSM pentru inregistrarile in care cere sa decapati si sa ajungem la domnul premier

Antena3 Antena3,
Kovesi, data pe mana CSM pentru inregistrarile in care cere sa decapati si sa ajungem la domnul premier

Inspectia judiciara a decis sa sesizeze CSM in cazul inregistrarii in care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, da ordine procurorilor din subordine. Este vorba despre celebra. continuă pe Antena3

2018, un an extrem de dificil pentru romanii care isi doresc un credit

2018 se anunta un an extrem de dificil pentru romanii care isi doresc un credit. Dobanzile sunt in crestere, iar o serie de masuri deja anuntate vor face creditarea din ce in ce.

EXCLUSIV Un parlamentar UDMR a depus la Camera Deputatilor un proiect de lege in care cere autonomie teritoriala pentru tintul secuiesc/ Cum isi incepe mandatul viitorul presedinte: Jur pe onoarea mea...

Deputatul UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus pe data de 22 decembrie 2017 un proiect de autonomie teritoriala a tinutului secuiesc, care propune in esenta revenirea la organizarea adminstrativa pe scaune, un presedinte, parlament si guvern propriu iar limba maghiara recunoscuta ca limba oficiala pe langa romana. Doua saptamani mai tarziu, luni, 8 ianuarie, liderii celor trei partide ale comunitatii maghiare din Romania, UDMR, PCM si PPMT, au semnat luni la Cluj o declaratie comuna prin care cer autonomie teritoriala, locala si culturala, dar n-au spus ca in Parlament a fost depus deja si un proiect de lege in acest sens. Este al doilea proiect radical de autonomie, dupa o initiativa similara prezentata public in septembrie 2014.

Un deputat UDMR a depus un proiect de lege in care cere autonomie teritoriala pentru tinutul secuiesc. Regiunea va primi bani si de la bugetul statului roman

Deputatul UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus in Parlament un proiect de autonomie teritoriala a tinutului secuiesc, prin care propune, in esenta, revenirea la organizarea.

SPLIT TVA - Obligatii pentru cei care NU aplica sistemul

Daca sunteti platitor de TVA si daca aveti firme furnizori) care au aplicat voluntar pentru split TVA dupa intai octombrie 2017 e bine sa stiti ca aveti obligatia ca de la 01. 2018 sa faceti plata defalcat in contul curent - valoarea de pe factura si in contul de TVA - valoarea TVA de pe factura). Furnizorii vostri care au datorii de peste 5000 , 10. 000 sau 15. 000 in functie de firma) la 31. 2017 si neachitate pana la 31. 2018 sau sunt insolventa la 31. 2017 vor aplica sistemul split TVA doar de la 01. 2018 - prin urmare aceleasi obligatii de mai jos le veti avea dupa acea data!.

Mesajul surprinzator al unei femei supraponderale pentru cei care ii critica greutatea

Melissa Gibson este o femeie din statul american Kentucky, care a postat o fotografie alaturi de iubitul ei, pe contul personal de Instagram. insa a fost criticata aspru. Practic, internautii ii.

O noua lovitura pentru romanii care muncesc in strainatate

Guvernul austriac intentioneaza sa reduca alocatiile acordate copiilor care nu locuiesc in Austria. Coalitia guvernamentala de la Viena vrea ca nivelul alocatiei sa fie egal cu cel din tara in care.

Stephen Hawking, mesaj pentru cei care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Stephen Hawking a vorbit, in cadrul unei conferinte, despre depresie, pe care o compara cu o gaura neagra. Mesajul acestei prelegeri este ca gaurile negre nu sunt atat de negre precum sunt.

DOCUMENT Split TVA 2018: ANAF pregateste un nou formular pentru firmele care renunta sau aplica

Firmele care vor renunta la aplicarea optionala a mecanismului platii defalcate a TVA, cele care vor dori sa aplice sistemul TVA split optional, precum si societatile care vor fi obligate sa treaca la acest mecanism de plata a taxei vor completa si depune la ANAF un nou formular, pregatit de Agenntia Nationala de Administrare Fsicala printr-un proiect de ordin scos marti in consultare publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )