Libnet.ro
UNICEF

18:31

Mesajul surprinzator al unei femei supraponderale pentru cei care ii critica greutatea

Antena3 Antena3,
Mesajul surprinzator al unei femei supraponderale pentru cei care ii critica greutatea

Melissa Gibson este o femeie din statul american Kentucky, care a postat o fotografie alaturi de iubitul ei, pe contul personal de Instagram. insa a fost criticata aspru. Practic, internautii ii. continuă pe Antena3

Stephen Hawking, mesaj pentru cei care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Stephen Hawking a vorbit, in cadrul unei conferinte, despre depresie, pe care o compara cu o gaura neagra. Mesajul acestei prelegeri este ca gaurile negre nu sunt atat de negre precum sunt.

SPLIT TVA - Obligatii pentru cei care NU aplica sistemul

Daca sunteti platitor de TVA si daca aveti firme furnizori) care au aplicat voluntar pentru split TVA dupa intai octombrie 2017 e bine sa stiti ca aveti obligatia ca de la 01. 2018 sa faceti plata defalcat in contul curent - valoarea de pe factura si in contul de TVA - valoarea TVA de pe factura). Furnizorii vostri care au datorii de peste 5000 , 10. 000 sau 15. 000 in functie de firma) la 31. 2017 si neachitate pana la 31. 2018 sau sunt insolventa la 31. 2017 vor aplica sistemul split TVA doar de la 01. 2018 - prin urmare aceleasi obligatii de mai jos le veti avea dupa acea data!.

Constanta: Doi tineri au prins un barbat care smulsese poseta unei femei si l-au imobilizat pana a venit politia

Doi tineri au prins un barbat care i-a smuls poseta unei femei care dorea sa intre intr-un bloc din Constanta, acestia au fugit dupa el si l-au imobilizat pana la sosirea politistilor. Agresorul a spus ca a recurs la acest gest pentru ca ar fi avut nevoie de bani, transmite news. ro.

Consumatorii de oua, unt si cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai puternic scumpirile din anul trecut. Inflatia medie a fost de 3.3%

Consumatorii de oua, unt, fructe, sau cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai mult cresterea preturilor din anul trecut, potrivit datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica. Ouale s-au scumpit cu peste 43%, transportul aerian cu aproape 24%, iar untul cu 22%. La capatul celalalt avem ieftiniri la cartofi, biletele de tren si servicii postale. E drept, potrivit celui mai recent raport privind inflatia, document provenit de la Banca Nationala, in primul trimestru al acestui an, cresterea preturilor ar putea trece de 4%, urmand ca pe parcursul intregului an, inflatia sa se consolideze la valori mai mici.

2018, un an extrem de dificil pentru romanii care isi doresc un credit

2018 se anunta un an extrem de dificil pentru romanii care isi doresc un credit. Dobanzile sunt in crestere, iar o serie de masuri deja anuntate vor face creditarea din ce in ce.

Realitati romanesti: Nu ne lipsesc tinerii, ci locurile de munca pentru cei cu pregatire!

E foarte greu de facut un rezumat al studiilor si specializarilor pe care Maria Bostenaru Dan le-a obtinut, in ultimul deceniu, la universitati de top din Europa. M-am uitat cu atentie pe profilul ei de Linkedin si am incercat sa fac un rezumat al.

Ce se intampla cu cei care platesc cu cardul. Suma maxima pe care o vor putea retrage de la magazin

Clientii care platesc cu cardul in magazine vor putea, de anul acesta, sa retraga o suma de pana la 200 de lei. O noua lege ii obliga pe tot comerciantii cu o cifra de afaceri de peste.

Schimbarea de la virful Petrom: Marile semne de intrebare si perspectivele unei companii strategice pentru Romania

Pierde sau cistiga Romania prin inlocuirea Marianei Gheorghe in fruntea Petrom cu Christina Verchere cetatenie scotiana si americana)? Mutarea facuta de austriecii de la OMV era asteptata de mediul politic si cel de business, dar doua lucruri atrag atentia: brutalitatea schimbarii cu un an inainte de terminarea mandatului) si aparitia unui manager strain pentru prima oara in istorie la Petrom. Informatiile arata o posibila orientare a Petrom spre investitii externe si o concentrare pe zacamintele din Marea Neagra. Necunoscutele tin de relatia cu Rusia si de colaborarea Petrom - statul roman.

O noua lovitura pentru romanii care muncesc in strainatate

Guvernul austriac intentioneaza sa reduca alocatiile acordate copiilor care nu locuiesc in Austria. Coalitia guvernamentala de la Viena vrea ca nivelul alocatiei sa fie egal cu cel din tara in care.

DOCUMENT Split TVA 2018: ANAF pregateste un nou formular pentru firmele care renunta sau aplica

Firmele care vor renunta la aplicarea optionala a mecanismului platii defalcate a TVA, cele care vor dori sa aplice sistemul TVA split optional, precum si societatile care vor fi obligate sa treaca la acest mecanism de plata a taxei vor completa si depune la ANAF un nou formular, pregatit de Agenntia Nationala de Administrare Fsicala printr-un proiect de ordin scos marti in consultare publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )